Smedestræde 12, Thurø, 5700 Svendborg

GL.SKIPPERHUS, HVOR TAGET ER SKIFTET, LUFT TIL VANDVARMEPUMPE INST. 2021, STUEPLAN TOTALRENOVERET OG EN 70 M2 STOR 1. SAL KLAR TIL INDRETNING

Just i smørhullet af den gamle bydel, er denne skønne ejendom stille og roligt beliggende, med kort gå-afstand til alle dagligdagens fornødenheder - skole, daginst., sportsplads, strand, sejlklub, bager og dagligvareindkøb mv., som altsammen er indenfor en radius af ca. 500 m.

Stueplan med 111 m2 fordeler sig på super dejlig og rummelig dagligdagsindgang med klinkegulv og gulvvarme. Her er adgang til stort teenageværelse (ej godkendt til beboelse) med gulvvarme, hvor sælger har indrettet hobbyværksted og hvorfra der er udg. til bagsiden af huset. Her er også adg. til lille mellemgang m. trappe til 1. sal, pænt badeværelse med bruseniche og soveværelse. Her er spisekøkken og åben forbindelse til den skønneste vinkelstue jeg længe har set. Med et pragtfuldt lysindfald, højt til loftet, flotte plankegulve, brændeovn og udgang til haven. - Her er virkelig skønt.

På 1. sal er der udlagt trægulve, der er isoleret og gipspladerne forbliver til den nye ejers indretning heroppe, hvor der er et lille kik til Skårupsund. Her er mulighed for indretning af 4 gode værelser og et extra badeværelse. - Sælger er indstillet på 3 mdr. dispositionsret, så du kan færdiggøre 1. salen inden indflytning.

Herudover er der carport og bagvedliggende udhus, en have med træterrasser og også en have, hvor køber skal i gang og anlægge /sætte sit eget præg.

Du kommer til at bo i stille og rolige omgivelser, med gode naboer og i et eftertragtet bosætningsområde med mange børnefamilier, hvor ungerne ikke kan få et bedre sted at vokse op. Du kommer til at bo et sted hvor du efter 5 min. på gåben, kan tage en dukkert ved den lille strand i Snævringen, følge ungerne i skole eller børnehave, hente søndagsmorgenbrødet eller handle dagligvarer hos Kim & Lene i Spar. - Alt ligger lige rundt om hjørnet og fritiden kan bruges i familiens skød. Du er i Svendborg mindre end 10 min efter bilen har forladt indkørslen og nabber du cyklen, så tager det et kvarter i allersmukkeste omgivelser, langs med vandet hele vejen ind til byen. Vi har også kommunens bedste badestrand i Smørmosen og så det smukke naturreservat ved revet i forlængelse af stranden, som alene er en oplevelse værd. Jobber du i Odense eller Kbh. kan du være på motorvejen indenfor 10 min kørsel.

GUNSTIGE OVERTAGELSESVILKÅR KAN OPNÅS - RING OG HØR NÆRMERE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.