Bergmannsvej 67, Thurø, 5700 Svendborg

THURØ BY - "SKOMAGERENS STRÅTÆKKEDE IDYL", SOM SIDEN 2016 ER GENNEMGRIBENDE RENOVERET OG OVERALT FREMSTÅR I INDFLYTNINGSKLAR STAND MED 4 SOVEVÆRELSER!!

Idyllisk ejendom, som er gennemrenoveret, hvor der er udgravet / isoleret og med nye gulve i det meste af ejendommen, der med sin planløsning har givet mulighed for 4 store soveværelser, aktivitetsrum og stadig med uudnyttet loftsrum, som kan indrettes og hvor der er mulighed for kik til Skårupsund. Du kommer til at bo med kort gåafstand til vandet, populær bagermester, dagligvareindkøb hos Kim & Lene i SPAR, skole, daginst. og sportsplads mv, idet alt ligger lige rundt om hjørnet.

Planløsningen siger stueplan med to rummelige soveværelser, entre, stue / alrum m. brændeovn, udgang til gårdhavemiljø, trappe til 1. sal og åben forbindelse til nyere køkken. Fra køkkenet er der adg til sidebygning m. bryggersfac., ældre badeværelse m. bruseniche, stort aktivitetsrum / atelier med pragtfuldt lysindfald, udgang til gårdhavemiljø og hvor der er forberedt adg. til extra badevær., ligesom der er forberedt en bagudgang fra aktivitetsrummet. Fra aktivitetsrum er der adgang til pragtfuldt forældresoveværelse. - Overalt i stueplan er der samme smukke trægulve, alle el-installationer / radiatorer og rørføring er skiftet - Så du kan bare flytte ind.

På 1. sal er der indrettet et stort teenageværelse (ca.25 m2) med walk inn og så er der 46 m2 stort uudnyttet loftsrum.

Her er carport og hvor nævnte bagindgang bør etableres bag denne. En have hvor foran ejendommen, som kræver en omlægning og en hyggeligt gårdhavemiljø bag ejendommen. Et stisystem ved ejendommen giver hurtig adgang til vandet ved Skårupsund og et hop i bølgen blå. Her er kort gåafstand til alt og man burde ikke skændes om at hente søndagsmorgenkrydderen.

TIL EJENDOMMEN HØRER SKOVPARTER, SOM KAN MEDFØLGE I HANDLEN - PT. 4 GODE SOVEVÆRELSER, AKTIVITETSRUM OG ALT UNDTAGEN BAD ER NYLIGT RENOVERET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.