Heldager Mosevej 19, Heldager, 5700 Svendborg

SKØN BELIGGENHED "PÅ LANDET" OG ALLIGEVEL HELT TÆT PÅ BYEN

Vejen ud til denne skønne ejendom er næsten en historie i sig selv. Kun kilometer fra Svendborg Centrum, på en vej der bugter sig i bakkedal, gennem det smukke åbne landskab, finder du denne skønne bindingsværks-idyl med en dejlig stor grund og god plads inde som ude. Ejendommen er beliggende som et af de sidste huse på vejen, og du kan derfor bo i ro og fred i pagt med naturen, tæt på fantastiske gåture i skov og langs marker. Selvom vi er beliggende skønt "ude på landet" er der under 4 km til alle hverdagens fornødenheder, med skole, indkøb, fritidsaktiviter etc. etc. og blot en kort køretur til gågadenettet i Svendborg By.
Måske vil du benytte ejendommen, som flexbolig og holde fri med familien ude på landet og alligevel kun en kort køretur fra hverdagens fornødenheder.

Her er en dejlig stor grund på 2.254 m2 med masser af plads til ude-aktiviteter og fin udsigt fra den sydvendte terrasse til en lille sø, græssende kvæg og åbne vidder. Her fred og ro og et dejligt sted at koble af fra hverdagens stress og jag.

Sælger har netop renoveret stråtaget (april 2023), så det fremstår flot og helt skarpt og gennem sælgers ejerperiode, har man desuden været over bindingsværket på 3 sider, gravet ud og isoleret gulve og vægge. Ejendommen er indflytningsklar med meget få bemærkninger i tilstandsrapporten.

Her er mulighed for lynhurtigt internet via fiber.

Indretningen er som følger:
Stueplan indeholder entre i åben forbindelse med stort dejligt køkken og adgang til hyggelig vinkelstue. Fra køkken adgang til tilbygningen fra 1998 med værelse, byggers og stort flot badeværelse. Fra køkkenet er der endvidere trappe til 1. sal med stor repos, skønt stort gavlværelse med udsigt til haven. I den anden ende af 1. sal findes stor stue, som kunne være ideel at indrette ekstra værelser i, hvis der er brug herfor.

BO I FANTASTISKE ROLIGE OMGIVELSER PÅ LANDET OG ALLIGEVEL KUN FÅ KILOMETER FRA HVERDAGENS FORNØDENHEDER - EVT. SOM FLEXBOLIG

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.