Sømarken 163, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

ÉN AF DE POPULÆRE ANDELSBOLIGER I OLLERUP

ÉN AF DE POPULÆRE ANDELSBOLIGER I OLLERUP

I rolige omgivelser og et lukket vænge uden gennemgående trafik, er denne flotte Ole Foged bolig beliggende med kort gåafstand til Dagligbrugsen mv. Her er tale om et smukt kvalitetsbyggeri, hvor sælger har boet siden opførelsen i 2004.

Planløsningen giver plads til både den "fine" indgang og bryggersindgangen, et dejligt spisekøkken, en pragtfuld opholdsstue med udgang til terrasseområde med kik over et grønt område, hvor fasaner og harer ofte huserer. Her er rummeligt soveværelse, gæsteværelse og et rummeligt badeværelse med bruseniche. Boligen er overalt i rigtig pæn stand, hvor foreningens regler gør, at bla. gulve afslibes og behandles, udvendige fliser afrenses inden indflytning mv., så det bliver nemt at flytte ind.

Boligen er handicapvenlig, der er flotte klinke-/og parketgulve med gulvvarme overalt, vandskurede vægge og så kan den overtages hurtigt.

Der er foruden carport et smukt opført udhus, flisebelagte terrasser rundt om ejendommen og et overkommeligt haveanlæg.

En velholdt og indflytningsklar bolig beliggende i et naturskønt område med gode stisystemer og få min. Gang til Ollerup Sø, Daglig Brugsen mv. Beboerne i området har et stærkt sammenhold, og står blandt andet bag et aktivt forsamlingshus. Se www.forum5762.dk for mere information.

Fra boligen er der blot 3 km til vandet i Ballen, hvor båden kan ligge fortøjret, Vester Skerninge med kro og bagermester. Svendborg og start på motorvejen ligger med en afstand på 6 km.

HER ER TALE OM EN SÆRDELES FLOT BOLIG I EN FORENING MED ORDNEDE FORHOLD OG ET GODT SAMMENHOLD - EN BOLIG DER SKAL OPLEVES OG SOM KAN OVERTAGES HURTIGT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.