Sanddalsvej 19, 5700 Svendborg

BUNGALOW I ØSTRE BYDEL MED EN GOD KÆLDER, VEDLIGEHOLDELSESFRI VINDUER OG ET ENERGIMÆRKE FRA 2015, SOM ER FORBEDRET QUA EFTERISOLERING MV.

BUNGALOW I ØSTRE BYDEL MED EN GOD KÆLDER, VEDLIGEHOLDELSESFRI VINDUER OG ET ENERGIMÆRKE FRA 2015, SOM ER FORBEDRET QUA EFTERISOLERING MV.

Populær boligtype, som er beliggende i den attraktive Østre bydel, hvor skole, boldbaner, dagligvareindkøb, skov og strand mv er indenfor kort gå-/cykelafstand. Boligen fremstår i indflytningsklar stand. Den er p.t. udlejet, men overtages fri for lejemål tidligst 1. april. Her er tale om en fin ejendom med en rigtig god kælder, hvor der bla. er toilet og baderum samt to gode "teenage-værelser" (ej godkendt til bolig).

Boligen er indrettet med en meget stor vinkelopholdsstue med adgang til tilbygning, der indeholder stort soveværelse med udgang til haven. Her er dejligt stort spisekøkken, stort gæstetoilet og entre med nedgang til kælderen. - Alt fremtræder velholdt og i fin indflytningsklar stand.

Den rigtig gode kælder indeholder "gildesal / stort teenageværelse" med trægulv, stort "værelse" med klinkegulv, toilet, viktualierum, vaskerum og fyrrum m. bruseniche. - Kælderen er ikke registreret til bolig, men her er højt til loftet, egen indgang og alt fremtræder i god og indflytningsklar stand.

Ejendommen er siden energimærket fra 2015 efterisoleret med 200 mm ekstra på loftet, og opvarmningen sker med naturgas.

Herudover er der carport, gode parkeringsforhold foran ejendommen, stort muret udhus og en lukket ugeneret have med frugttræer etc.

ALLE VINDUER ER UDSKIFTET TIL VEDLIGEHOLDELSESFRI PLAST VINDUER!! - EN EJENDOM, SOM KAN OVERTAGES RELATIVT HURTIGT FRA 1. APRIL 2023.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.