Hyldtoftevej 3, 5700 Svendborg

DØDSBO - REGULÆR OG USPOLERET 1 PLANS VILLA I VESTRE BYDEL M. KORT GÅ-AFSTAND TIL MARGRETHELUNDSKOVEN OG SÅ ER HER FJERNVARME

I et attraktivt villakvarter i udkanten af Svendborg By er denne ganske uspolerede 1 plans villa, som også er veldisponeret med både gæstetoilet og badeværelse, beliggende. Her er få min. cykelafstand til dagligvareindkøb, skole og sportsmekkaet i SG-Centret, hvor alskens sport kan dyrkes indendøre - Badeland og boldklubben SFB incl. Fra ejendommen tager det kun 2 min. i bilen, inden du er på motorvejen, hvis du jobber udenfor byen.

Planløsningen siger rummelig vinkelopholdsstue m. udgang til sydvest-vendt terrasse / haveanlæg, opr. og funktionelt køkken samt bryggers- / baggang. Herudover er der fordelergang m. adg. til soveværelse m. walk in-closet, to børneværelser, pænt og velholdt badeværelse m. bruseniche samt gæstetoilet. - Yderst regulær og velholdt bolig, som fremtræder indflytningsklar og kan overtages hurtigt.

Herudover er der muret garage og et udhus i velanlagte gamle have.

Du kommer til at bo i et børnevenligt kvarter med kort gåafstand til Margrethelundskoven og med alle dagligdagens fornødenheder lige rundt om hjørnet.

YDERST REGULÆR BOLIG, HVOR GRUNDEN ALENE ER PRISEN VÆRD....

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.