Høgevænget 6, Thurø, 5700 Svendborg

HER ER SOLCELLEANLÆG MED BATTERI OG LUFT TIL VAND VARMEPUMPEN ER INSTALLERET I ÅR - RUMMELIG OG SPÆNDENDE INDRETTET FAMILIEVILLA, I LUKKET VÆNGE TÆT PÅ ALT

HER ER SOLCELLEANLÆG MED BATTERI OG LUFT TIL VAND VARMEPUMPE FRA I ÅR - RUMMELIG OG SPÆNDENDE INDRETTET FAMILIEVILLA, I LUKKET VÆNGE TÆT PÅ ALT

I et lukket vænge uden gennemgående trafik ligger denne skønne og helt ideelle villa for den store familie. Nuværende ejer praktiserer dagpleje og der blev i 1999 bygget til, så indretningen blev tilpasset erhvervet i boligen og krydret med nogle spændende detaljer, som skal opleves.

Ejendommen ligger med kun få min. cykelafstand til dagligvareindkøb, skov, strand og Mejerihavnen, hvor en cykeltur i smukke omgivelser langs vandet tager sin begyndelse og ender ved havnen, tæt på Svendborg C. Planløsningen siger dejlig rummelig dagligdagsindgang med super garderobe, loft til kip og klinkegulve med gulvvarme. Her er adgang til dejligt badeværelse med karbad og til det skønne rummelige køkken / alrum med loft til kip, klinkegulve med varme og udgang til vestvendt terrasse / haveanlæg. Her er opholds-/spisestue m plankegulv, udgang til haven og en spændende tilbygning med forsænket TV-stue med gulvvarme og udgang til haven samt et indskudt dæk, som rummer en lille hyggestue, som er et skønt sted at sidde og læse dagens avis eller en god bog. Her er separat afd. med gæstetoilet, 4 gode soveværelser, det ene med direkte adgang til badeværelse m. bruseniche, fordelergang og entre. - Her er gulvvarme i begge badevær. samt gæstetoilet. Gulve i værelserne er henholdsvis tæpper og plankegulve, hvoraf et har gulvvarme og du får et fuldmuret hus med vandskurede vægge.

Endvidere er der carport, stort isoleret værksted, nyopført udhus og nyanlagt / indhegnet forhave og en spændende have med mange frugttræer. Her er en stor forsænket terrasse og andre terrasseområder, så der altid er en plads i solen.

Du kommer til at bo i en spændende indrettet familievilla, som er beliggende i rolige omgivelser med fællesarealer og stisystem gennem vængerne. Der er kort cykelafstand til Smørmosen, som er kommunens bedste badestrand, skov og naturreservatet ved Revet, 5-8 min. cykelafstand populær bagermester, skole, sportsplads.

EN RUMMELIG OG VIRKELIG DEJLIG FAMILIEVILLA MED SPÆNDENDE LØSNINGER, SOLCELLEANLÆG MED BATTERI OG LUFT TIL VAND VARMEPUMPE FRA I ÅR.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.