Rolf Krakes Vej 43, Thurø, 5700 Svendborg

ARKITEKTONISK FLOT PALÆ - EJENDOM, HVOR ALT FREMTRÆDER I PERFEKT INDFLYTNINGSKLAR STAND

Du ankommer til denne smukke ejendom ad en smuk og præsentabel indkørsel anlagt med natursten. Her er plads til alle gæsterne, når du har inviteret til samling i familien og til fest, ligesom der er plads til bilen i den murede carport og motorcyklen i sin egen "garage". Du kommer til at leve i en skøn ejendom, hvor du fra 1. sal kan se nærheden til vandet, og hvor du kun har 5 min. gåafstand til. Her er muligheden for et hop i bølgen blå, en gåtur af den hyggelige sti langs vandet, som både fører til det Gamle Røgeri og til det helt specielle miljø, som hersker ved Sejlklubben i Gambøt. Her er virkelig miljø så det basker, ganske få minutters gang fra denne smukke ejendom, med nyere sortglaseret tegltag og de smukke ateliervinduer..

Stueplan fordeler sig på rummelig opholdsstue med brændeovn og luft til luft varmepumpe samt flotte gulve, der også går igen gennem de dobbelte franske døre, som fører dig til alrummet. Her er dejligt funktionelt køkken og alrum m. adg. til havestuen, hvor hele baghaven er i synsfeltet. Fra køkkendelen er der adgang til entreen m. trappe til 1. sal og til sidebygningen, hvor det skønne badeværelse m. bruseniche er placeret og bagerst et dejligt bryggers m. udgang til haven. - Alt er bare i skønneste orden og i indflytningsklar stand.

På 1. sal er der to gode soveværelser, pænt og rummeligt toilet samt hyggestue m. udgang til altan m. kik over området og vandet over mod Grasten. Stuen kunne også udgøre børneværelse no 2 og en møblerbar repos. - Også her er alt i perfekt indflytningsklar stand.

Du får også en dejlig muret og smukt indpasset carport /værkstedsbygning, hvor et udhus i carporten er lavet specifikt til motorcyklen og bag den; et dejligt isoleret værksted. Herudover er der pænt indpassede udhuse / brændeskure og overdækning til cyklen. Overalt er den smukt anlagte indkørsel med natursten fortsat, med smukke naturstensgange til diverse udhuse. Her er et mindre haveanlæg bag ejendommen med stor fliseterrasse, lille fiskedam og drivhus etc etc. Og en meget flot forhave fremhæver den smukke ejendom ud mod vejen.

Her er som nævnt kort gåafstand til vandet, kort gåafstand til boldbaner og idrætshallen med super godt foreningsliv, 2 min. cykelafstand fra skolen og max 5 min. cykelafstand til populær bagermester og dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar. Skov og kommunens populære badestrand i Smørmosen ligger indenfor 10 min. cykelafstand. Skal du ind til Svendborg tager det 15 min. ad cykelsti langs med vandet hele vejen ind til byen.

BLIV EN DEL AF ET PRAGTFULDT NÆRMILJØ OG LEV I EN FANTASTISK SMUK EJENDOM, DU BØR OPLEVE !!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.