Blåbærvænget 23, Thurø, 5700 Svendborg

FOR ENDEN AF ATTRAKTIVT VÆNGE OG I EN VIDUNDERLIG GAMMEL HAVE

I en skøn gammel have, er denne yderst regulære 1-plan villa beliggende for enden af vænget, med kort adgangsvej til fællesarealerne, som smyger sig som en grøn kile helt op til boldbanerne. Her er 124 m2 bolig, som overalt fremtræder i velholdt stand, hvor man kan flytte ind og fornemme hvad og hvor man vil sætte en renovering i gang. Herudover er der havestue og en dejlig fuldmuret garage / værkstedssbygning. Du kommer til at bo med kort gåafstand til idrætshal og boldbaner via stisystemerne, kort gåafstand til vandet ved Røgeriet og den skønne sti langs vandet, der går helt til sejlklubben. Her er 5 min. cykelafstand til skolen, vores populære bagermester og dagligvareindkøb hos KIm & Lene i Spar - Alt ligger lige rundt om hjørnet.

Boligen er indrettet med dejligt rummeligt bryggers / baggang m. naturgasfyr, hyggeligt spisekøkken og dejlig opholdsstue m. udg. til havestuen. En del af stuen er et tidligere børneværelse, som nemt lader sig reetablere, så et ekstra børneværelse opnås. Her er endvidere entre m. adg. til opr. men velholdt badeværelse med bruseniche, fordelergang med adg. til soveværelse m. skabsvæg , børneværelse og badeværelse m. karbad. - Her er velholdt og du kan i princippet flytte ind, blot ved at male og tapetsere, men nogen ville måske modernisere inden.

Herudover er der en dejligt rummelig og muret garage med bagvedliggende værksted, overdækkede terrasser og et par udhuse (ej reg. på BBR) samt den mest vidunderlige gamle have, jeg længe har set, i et villakvarter. Her er lukket og ugeneret, der er gamle frugttræer af forskellig art, højbedene er tilsået, hvor det er et spørgsmål, om det er køber eller sælger, som høster kartofler og grøntsagerne. - Her er idyl og hygge i den gamle have.

Du kommer til at bo i et stille og roligt vænge uden gennemgående trafik, med kort afstand til fællesarealerne og med alle dagligdagens fornødenheder lige rundt om hjørnet.

EN YDERST REGULÆR EJENDOM, SOM KAN OVERTAGES PÅ GUNSTIGE VILKÅR..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.