Lillevang 10, 5700 Svendborg

1-PLANS FAMILIEVILLA, BELIGGENDE FOR ENDEN AF LUKKET VÆNGE I ØSTRE BYDEL

For enden af lukket vænge i populære østre bydel, finder du denne skønne 1-plans villa, som skal have ny ejer efter mere end 50 år. Beliggenheden er super og tæt på alle dagligdagens fornødenheder. Her er skøn lukket have orienteret mod syd og vest, så solen kan nydes det meste af dagen og aftenen med. En solid ejendom som sælger har passet godt på i mere end 50 år, hvor de fleste vil modernisere indvendigt, men her kan man flytte ind og tage opdateringerne løbende. Med den rigtigt gode beliggenhed har du her den perfekte base for dit nye hjem.

Planløsningen siger entre med fordelergang til badeværelse, stort bryggers med udgang samt 2 store værelser, hvor det ene kan opdeles i 2 værelser igen, hvis behovet er der. Fra entreen ligeledes adgang til stort køkken med spiseplads og videre adgang til stort forældre-soveværelse med eget badeværelse. Fra køkkenet ligeledes adgang til stor dejlig stue med udgang til skøn udestue og adgang til den dejlige have. Herudover stor anvendelig garage med elektrisk port.

Beliggenheden er super, på et stille lukket vænge uden gennemgående trafik, hvor der kun er få minutters gang til skolen, dagligvareindkøb og det pragtfulde rekreative område, omkring Ørkilds borgruiner. Du er ligeledes blot få minutters cykelafstand fra boldbaner, skov og byens badestrand ved Christiansminde. ligesom du er 5-8 min. cykelafstand fra havneområdet og centrum af byen. - Alle dagligdagens fornødenheder ligger lige om hjørnet.

EN SKØN EJENDOM AT BO I, UANSET OM DET ER BØRNEFAMILIEN ELLER DET MODNE PUBLIKUM, HVOR UNGERNE ER VOKSET FRA REDEN.

OVERTAGELSE TIDLIGST 1. MARTS 2023.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.