Fåborgvej 43A+B, 5762 Vester Skerninge

OPLAGT INVESTERINGSEJENDOM MED 2 STORE SELVSTÆNDIGE BOLIGER PÅ HENHOLDSVIS 126 M2 OG 130 M2. UDLEJ BEGGE, BO 2 GENERATIONER SAMMEN ELLER LEJ DEN ENE UD OG BO NÆSTEN HUSLEJEFRIT I DEN ANDEN. MULIGHEDERNES EJENDOM.

Leder du efter et sted at investere, med mulighed for et godt afkast, er her et rigtigt godt bud. Du får 2 flotte selvstændige lejligheder på henholdsvis 126 m2 og 130 m2 bolig, i rigtig fin stand og ydermere med en uudnyttet af tagetage over den ene. Der er rigtigt gode parkeringsforhold på ejendommen, dejligt lukket haveareal, udhusarealer, kælder etc. etc. Et rigtigt godt bud på en investeringsejendom, din pensionsopsparing, bolig for flere generationer eller hvis du vil bo meget billigt i den ene bolig og udleje den anden. Sælger har allerede forespørgsler fra interesserede lejere. Dette er mulighedernes ejendom.

Ejendommen er beliggende i et aktivt lokalsamfund i Vester Skerninge by, hvor alle dagligdagens fornødenheder er at finde, lige om hjørnet. Indenfor få minutters gå-/ kørselsafstand, finder du bl.a. indkøb, skoler, idrætsfaciliteter, børnepasning, mulighed for at gå/løbe/cykle en tur i naturen, badetur ved Lehnskov Strand eller i Ballen havn og meget mere. Svendborg centrum ligger 10 km. fra boligen og motorvejstilslutningen til Odense kan nås indenfor 10 minutters kørsel og herudover kører bussen også lige uden for døren.

Indretning 43A - 126 m2 bolig:
Entre, køkken, badeværelse, opholdsstue og soveværelse. Her er videre adgang til fyrrum, vaskerum, værksted og fint stort og tørt kælder-/viktualierum. Det er også her du finder det store uudnyttede loftsrum på 52 m2, som kan blive et yderligere godt aktiv for denne boligdel. Ligeledes mindre carport.

Indretning 43B - 130 m2 bolig:
Indgang fra havesiden: Entre, badeværelse, køkken i åben forbindelse til spisestuen. Værelse. Mindre stue med trappe til førstesalen. Førstesalen indeholder
en stor opholdsstue og et stort soveværelse. Herudover et separat grovkøkken/vaskerum og en carport.

De 2 boligenheder er registret som selvstændige ejerlejligheder med selvstændige målere til el og gas. Sælger har lavet en del forbedringer i sin ejertid, så ejendommen er lige til at gå til og kan udlejes med det samme. Lejlighederne overtages fri for udlejning/tomme.

DEN PERFEKTE INVESTERINGSMULIGHED, PENSIONSOPSPARING ELLER BO FLERE GENERATIONER SAMMEN. HER ER VIRKELIG MANGE MULIGHEDER. EN EJENDOM SOM SKAL OPLEVES!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.