Porthusvej 17, 5700 Svendborg

"CAJO" - GEDIGEN RØDSTENS MURERMESTERVILLA BLA. MED NYT TAG FRA 2020, FJERNVARME ETC.

Yderst regulær og indflytningsklar ejendom, som er beliggende tæt på Rottefældeskoven og det rekreative område ved Ørkilds Ruinerne, to min. cykelafstand fra dagligvareindkøb i Føtex, Spar & Netto, ligesom skole og daginst. er indenfor 5 min. cykelafstand.

Stueplan er indrettet med dejligt stort køkken / alrum overalt med nye gulve, hvor også køkken er af nyere dato, og hvor der fra alrum er udgang til en dejlig stor ugeneret træterrasse. Fra alrum er der dobbelt fransk dør til en rummelig opholdsstue med brændeovn. I stueplan er der også entre, toilet, nedgang til kælder og trappe til 1. sal.

På 1. sal er der soveværelse, to børneværelser og et dejligt badeværelse med bruseniche.

I kælderen er der stort hobby / aktivitetsrum, værkstedsrum med fjernvarmeinst., stort bryggersrum og viktualierum mv. - En kælder i ganske udmærket "form".

Hele ejendommen fremtræder i en rigtig god og indbydende stil med bla. mahognivinduer etc., og hvor der som nævnt er nyere tag og køkken - En ejendom du bør se.

Haven er udlagt med græs og og venter på sin nye ejer, som vil sætte sit præg på den. Her er gode parkeringsforhold foran ejendommen.

Du kommer til at bo så du indenfor 5 min cykelafstand har gågadenettet, skole og daginstitution samt det skønne skov-/rekreative område ved Ørkilds Ruinerne, hvor vovsen og løbeskoene kan luftes. Jobber du udenfor kommunen er du på motorvejen 5 min. efter du har forladt indkørslen.

YDERST REGULÆR OG INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM UDEN OVERRASKELSER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.