Skårup Stationsvej 11, 5881 Skårup Fyn

SKØN FAMILIEBOLIG MED FJERNVARME I HYGGELIGE SKÅRUP

SKØN FAMILIEBOLIG MED FJERNVARME I HYGGELIGE SKÅRUP

Centralt placeret ejendom, som gennem tiderne har undergået en forandring fra slagterbutik, frisørsalon og nu en skøn familiebolig, hvor alle dagligdagens fornødenheder kan klares på gåben, når vi snakker skole, daginst., sportsfac. og dagligvareindkøb mv. - Her skal fritiden ikke bruges på transport af unger eller indkøb, for alt ligger lige rundt om hjørnet.

Planløsningen siger rummelig stue med plankegulve og åben forbindelse til dejligt køkken / alrum, med klinkegulve m. gulvvarme og hvor der er dobbelte terrassedøre til terrasse / haven. Fra køkkendel er der adg. til trapperum m. trappe til 1. sal og bryggers - / baggangsrum, hvor fjernvarmen er installeret og hvor der er udgang til overdækning mellem bolig og udhus.

Herudover er der fra stuen dobbelte franske døre til to sammenhængende stuer / aktivitets-rum / værelser, som er under ombygning. Det bageste rum har udgang til haven og kunne blive et pragtfuldt soveværelse. Her er udgravet, isoleret og støbt gulv med gulvvarme, men gulve / vægge / og lofter mangler færdiggørelse. Et ca. 20 m2 stort rum med direkte adg. til stuen kunne have mange anvendelsesmuligheder. Her er der udgravet og sælger har påbegyndt isoleringen af gulve mv og kunne færdiggøres, afhængig af, hvad vi kan aftale herom. - Et dejligt lyst rum med muligheder.

På 1. sal er der møblerbar repos, badeværelse med bruseniche, to store gavlsoveværelser og et stort værelse i kvisten. - Heroppe fremtræder alt i indflytningsklar stand.

Her er den skønneste ugenerte have m. terrasseområde og der er dejligt stort udhus med værkstedsmuligheder og opbevaringsplads. samt carport med plads til bil og cyklerne.

Du kommer til at bo i et landsbymiljø 7 km fra Svendborg, hvor der er gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder. Fra ejendommen er der 10 min cykelafstand til et hop i bølgen blå ved stranden i Skårupøre og skal du jobbe udenfor kommunen er du på motorvejen 10 min. efter at du er trillet ud af carporten.

EN SPÆNDENDE EJENDOM MED MULIGHEDER, MIDT I BYEN, FJERNVARME OG HVOR DER MANGLER FÆRDIGGØRELSE AF ET PAR RUM!!.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.