Ørbækvej 21, 5700 Svendborg

INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM MED 149 M2 ETAGEAREAL - IDEEL FOR ENLIG ELLER DET UNGE PAR, SOM FLYTTER HJEMMEFRA

Med kort cykelafstand til centrum af byen, byens badestrand mv. og kort gå-afstand til dagligvareindkøb, skole og sportsfac., er denne helt igennem indflytningsklare ejendom beliggende tæt på alle dagligdagens fornødenheder. Gulve og indvendig trappe er nyafslebet og der er malet, så vi mener helt igennem indflytningsklar alvorligt.

Stueplan indeholder dejligt stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Dejligt lyst spisekøkken / stue i et og med udgang solvendt terrasse, hvor solen skinner hele dagen. - Overalt i stueplan er der flotte afhøvlede plankegulve, højt til loftet og et godt lysindfald.

1. sal er indrettet med et dejligt stort soveværelse og et meget stort værelse, som evt. kunne deles i to. - Heroppe er der også flotte afhøvlede plankegulve.

I kælderen er der dejligt stort bryggers m. trappeudg. til haven, ældre badeværelse, depotrum og et "værelse", som ikke er med i boligareal..

Herudover der der en ældre garage og en have udlagt med græs, så du selv kan sætte dit præg på nytte og prydhaven.

Du kommer til at bo med kort afstand til dagligdagens fornødenheder og jobber du udenfor kommunen er du på motorvejen 6-7 min. efter du har forladt din indkørsel.

EN SUPER FIN BOLIG, SOM ER KLAR TIL DEN NYE EJER...

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.