Trappebæksvej 53, 5700 Svendborg

ENERGIMÆRKE FRA 2016 ER VÆSENTLIGT FORBEDRET - ENDERÆKKEHUS, SOM SIDEN 2016 HAR FÅET NYT KØKKEN, BADEVÆRELSE, TRÆ / ALU VINDUER DØRE, VARMEPUMPE, EFTERISOLERING MV.

Helt igennem indflytningsklar enderækkebolig, som ligger i udkanten af byen, med marker og Muse-/og Rottefældeskoven samt det skønne naturområde omkring Ørkilds Slotsruiner indenfor få minutters gåafstand, hvor både vovsen og mouintainbiken kan luftes i skønneste omgivelser. Her er 5 min. cykelafstand til dagligvareindkøb, havneområdet og et par min. senere er du på byens badestrand i Christiansminde.

Planløsningen siger skønt og funktionelt spisekøkken, entre med flotte klinker og gulvvarme, dejligt badeværelse med bruseniche og vaskefac. - Her er udgravet, isoleret og med gulvvarme.
Herudover dejlig stor opholdsstue med udgang til syd-vestvendt terrasse / have med dejligt stort udhus. - Hele boligen er gennemrenoveret siden 2016 og der er foretaget energirenoveringer i form af efterisolering på loft til 300 mm, luft til luft varmepumpe, udgravning af entre og badeværelse, som er isoleret og med gulvvarme, ligesom alle vinduer / døre er skiftet til lavenergi Træ / Alu., hvorfor energimærket F ikke stemmer overens med virkeligheden.

Her er en dejlig solvendt have og gode parkeringsforhold.

Boligen ligger på en stille vej uden gennemgående trafik tæt på naturoplevelser i pragtfuldt skov- /rekreativt område og kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder.

EN IDEEL STARTBOLIG TIL DET UNGE PAR, ENLIG ELLER TIL UDLEJNING.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.