Snebærvænget 21, Thurø, 5700 Svendborg

VELINDRETTET FAMILIEVILLA I EN AF THURØS ALLERBEDSTE UDSTYKNINGER

Med haven ud til fællesarealet er denne skønne familievilla godt beliggende i bunden af vænget, hvor man kan lege på vejen. Her er kort gåafstand ad sikkert stisystem til boldbaner og idrætshallen - og kun få hundrede meter til stien langs vandet hen til sejlklubben. Børnehaven, skolen, vores populære bagermester og dagligvareindkøb er indenfor få min. cykelafstand.

Boligen er funktionelt indrettet med dejligt stort køkken / alrum centreret i huset, hvorfra der er adgang til voksenafd. med soveværelse m. udg. til terrasse og til eget badeværelse m. bruseniche. Her er også åben forbindelse til opholdsstuen, som har skydedørsparti til terrassen, hvor solen skinner fra morgen til aften. Ungeafdelingen indeholder to pæne teenageværelser og et godt børneværelse samt dejligt badeværelse med bruseniche. Her er lyst og venligt samt parketgulve i alle opholdsrum. Herudover er der et stort isoleret aktivitets-/ værksteds-/ depotrum, carport, et udhus og en velanlagt ugeneret have, som har flere fliseterrasser og udg. til det hyggelige fællesareal.

Fra vænget er der stisystem til den store grønne kile, som løber mellem vængerne. Her er også direkte adgang til den gamle plantage, som er udlagt som rekreativt område mellem vænget og boldbanerne. Du kommer til at bo i et trygt nærmiljø, hvor der flages på alles fødselsdage og et samfund, hvor ungerne ikke kan få et bedre sted at vokse op.

Vi har områdets bedste badestrand i Smørmosen og natur for alle pengene ved
Revet eller i Thurø skove, som er indenfor 10 min. cykelafstand og "storbyen" Svendborg med alle dens bekvemmeligheder ligger kun 10 min. kørsel borte.

VILLAEN DANNER RAMMEN OM DET GODE FAMILIELIV MED DET STORE LYSE LEVERUM OG DEN DEJLIGE SYDVESTVENDTE TERRASSE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.