Rolf Krakes Vej 49, Thurø, 5700 Svendborg

GARIBALDI - EN SMUK OG HISTORISK EJENDOM PÅ THURØ, SOM NU KAN BLIVE DIN

Huset er på 183 m2 samt mulighed for flere m2 på den uudnyttede 1. sal. Desuden 35 m2 kælder, hvor sælger har installeret solarventi, hvilket ventilerer og holder kælderen tør og fri for radon.

Huset indeholder stort køkken med god plads til middagsgæster. En stor stue med dejligt lysindfald igennem de store vinduer. 4 værelser samt to badeværelser og et bryggers.~

Huset er bygget i gode materialer og er godt isoleret jf. energimærkningen. Flotte gamle fyldningsdøre, højt til loftet, trægulve samt en nyere Morsø brændeovn, som kan opvarme hele stueetagen, præger stemningen og spreder hygge i boligen.~

Haven er indrettet med nyere skur, overdækket garage, flere frugttræer, drivhus og flere terrasser, som kan indrettes til hygge alt efter behovet for sol og skygge. Desuden udebruser, så saltvandet nemt kan skylles af kroppen eller sup-boardet efter en tur på vandet i det sydfynske øhav.

Huset ligger centralt på øen Thurø, som er brofast med Svendborg og kun 4 km fra Svendborg centrum. Fra ejendommen er der blot 200 m. til vandet. I Thurø by ligger en god skole, hallen og boldbanerne med tilbud om et aktivt liv til alle aldre. Desuden forefindes en bager, Spar, børnehaven etc. etc. alt ligger tæt på denne ejendom og livet er nemt og lækkert på Thurø omgivet af Sydfyns smukke natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.