Ørbækvej 169, Tved, 5700 Svendborg

92 M2 BOLIG + 56 M2 "BOLIG" PÅ 1. SAL, SOLCELLER, LUFT TIL VAND VARMEPUMPE, GÅRDHAVEMILJØ, VÆRKSTEDER OG EN STOR GRUND

I 5 min. cykelafstand fra Tved By med skole, daginst., idrætsfac. og dagligvareindkøb, er denne helt igennem indflytningsklare bolig beliggende i landlige omgivelser og med haven ud til åbne marker. 1. sal på 56 m2 blev for ca. 10 år siden nyindrettet (men aldrig reg.) med hyggeligt soveværelse og en stue / kontor /aktivitetsrum, hvor det er nemt at etablere et extra værelse mv.

Planløsningen siger dejligt spisekøkken med udg. til hyggeligt gårdhavemiljø. Her er også adg. til værelse / alrum, spisestue, opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse / haven. - Der er flotte plankegulve i alrum og stuer. I stueplan er der entre med trappe til 1. sal og adgang til dejligt badeværelse med bruseniche.

1. sal er indrettet med hyggeligt soveværelse og et stort rum, indrettet som kontor / stue / walk inn closet. - Overalt er der plankegulve heroppe under taget.

Kælderen er med værksteds- og depotrum.

Her er dobbelt muret carport med bagvedliggende værksteder bla. med toilet og brændeovn, yderligere værksteds/ "slyngelstuer" m. rygeovn. Og så den store have med flere frugttræer og mulighed for mindre dyrehold...

EN EJENDOM MED MANGE MULIGHEDER OG IDEEL FOR HOBBYHÅNDVÆRKEREN, SOM HAR BRUG FOR UDEPLADS..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.