Graaesvej 15, 5700 Svendborg

BYEJENDOM MED UDSIGT OVER HAVN OG BY

Med kort gåafstand til indkøb, havneområdet og det pragtfulde område ved Ørkilds Borgruiner, er denne ejendom centralt placeret for alt og tæt på mange af byens smukke, rekreative områder. Her er udsigt over byen og havneområdet fra værelser ovenpå og fra de mange terrasseområder i haven bag ejendommen. Her trænger haven til en overhaling og der kan indhentes inspiration fra naboernes smukke havestuer og terrasseområder. Du kommer til at bo på en" blind" vej tæt på alle dagligdagens fornødenheder, kun 5 min. cykelafstand fra skov og byens badestrand i Christiansminde.

Stueplan indeholder et dejligt stort spisekøkken med gulvvarme og med udgang til bagsiden af ejendommen, lys vinkelopholdsstue, entre, fordelergang med adgang til badeværelse og kontor samt trappe til 1. sal.

1. sal er indrettet med to store soveværelser, børneværelse og badeværelse m. bruseniche.

Her får du mulighed for at overtage en ejendom, som har været i familiens eje siden oldefar opførte huset tilbage i 1897. Meget er opdateret siden dengang, men der er ting de fleste vil lave i denne attraktivt beliggende ejendom. Men du kan også vælge bare at rykke ind.

Der er plads til flere biler i indkørslen, rummelig garage / værkstedsbygning og så en grund, som hæver sig over byen med flere niveauer for terrasserne. Haven her kræver lidt knofedt, men her er virkelig mulighed for at anlægge en charmerende og hyggelig have.

Indenfor 5 min. gang har du havneområdet, det smukke rekreative område ved Ørkilds Borgruiner, dagligvareindkøb mv og efter 5 min. cyklen er du enten i gågaderne hvor du shopper i en af de mange specialbutikker eller du ligger og soler dig på byens badestrand i Christiansminde. - Du er væk fra byens larm og trafik, men alt ligger lige rundt om hjørnet.

EN SUPER FIN BOLIG MED ET MEGET SMUKT KIK UD OVER HAVN OG BY

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.