Egeløkken 10, Thurø, 5700 Svendborg

ATTRAKTIV FUNKISVILLA MED BLA. TO NYERE BADEVÆRELSER - PÅ EN STILLE VEJ FØRST PÅ POPULÆRE THURØ

På en lukket vej med direkte adg. til idrætshal og boldbaner er denne smukke funkisvilla attraktivt beliggende først på Øen. Her er også kort gå-afstand til skole, daginst., bager og dagligvareindkøb. Boligen er siden 2017 smukt renoveret med to nye lækre badeværelser og et dejligt stort bryggers / bagindgang, hvor gulve er gravet ud, isoleret og med gulvvarme under de flotte gulvklinker etc.

Planløsningen siger, en for børnefamilien, dejlig rummelig og præsentabel dagligdagsindgang /bryggersrum med gulvvarme, pænt og meget velholdt egetræskøkken / alrum med udgang til morgen-/ eftermiddagssolen, åben forbindelse til dejlig lys og venlig opholdsstue med brændeovn samt adg. til masterbedroom m. adg. til dejligt badeværelse m. bruseniche og væghængt toilet etc. I den anden ende af huset har vi børneafdelingen med to store børneværelser og kontor / børneværelse - alle med bøgeparketgulve. Her er dejligt nyere badeværelse m. bruseniche, fordelergang og den "fine indgang" til jul og runde fødselsdage.... - En helt igennem præsentabel og indflytningsklar ejendom.

Herudover er der carport, udhus, en dejlig lukket og ugeneret have med drivhus, havestue og terrasseområder rundt ejendommen.

Du kommer til at bo på en stille vej, hvor du for enden af vejen har adg. til boldbanerne og idrætshallen. Her er 5 min. gang til skolen, Skårup Sund, hvor kajakken kan sættes i vandet og en dejlig tur rundt om Øen kan begynde. Du er i 2 min. cykelafstand fra vores populære bagermester, dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar, lystbådehavnen i Gambøt og ca 10 min, cykelafstand fra skov og strand i Smørmosen. - OG ikke mindst kommer du til at bo i et dejligt samfund med et skønt nærmiljø.

EN EJENDOM, SOM ER IDEEL FOR SÅVEL DE UNGE, SOM DET MODNE PUBLIKUM!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.