Mosestræde 30, Thurø, 5700 Svendborg

SMUK RØDSTENSEJENDOM NED TIL MOSEN

Omgivet af gode naboere og med et super godt nærmiljø, er denne smukke ejendom beliggende midt i det hele og ned til "mosen", som er et rekreativt område med mindre skovområde, hvor ungerne bygger huler og hvor forældre plukker brombær og hyldebær, når saften el. marmeladen skal i skabet. Du kommer også til at bo med få min. gang til daginstitution, skole, sportsplads, bager og dagligvareindkøb, ligesom lystbådehavn og badestrand er indenfor få min. cykelafstand. - Alt ligger lige rundt om hjørnet, på denne smukt beliggende ejendom.

Stueplan er indrettet med rummeligt køkken og åbenforbindelse til dejligt stort alrum med brændeovn og udgang til syd-/vestvendt terrasse, som har nedgang til haven og en lavere beliggende terrasse. Fra alrum er der adgang til hyggelig opholdsstue med karnap. Endvidere er der entre med trappe til 1. sal og nedgang til kælder. - Overalt i stueplan er der flotte afhøvlede plankegulve.

!. sal er indrettet med dejligt stort soveværelse m. fransk altan, badeværelse med bruseniche, stort værelse med udgang til altan og kontor / børneværelse. - Heroppe er der lyst og venligt samt overalt med flotte plankegulve.

Ejendommen ligger på skrånende grund og gør kælderen rigtig god med megastort "soveværelse" med udgang til haven og udgang til en dejlig havestue, som er placeret under terrassen. Herudover der der badeværelse med bruseniche, tre depotrum og et dejligt rummeligt vaskerum m. udgang til nederste terrasse og morgen-/ eftermiddagssolen. - En supergod kælder med mange anvendelsesmuligheder.

Endvidere er der carport med bagvedliggende værksted, cykelskur og et ældre muret udhus til haveredskaberne. - Haven er bare så skøn og der er direkte udgang til "mosen".

Thurø er med sit skønne nærmiljø et sted hvor børnefamilien har allerbedste opvækstvilkår og er et trygt samfund, hvor alle næsten kender alle. I en radius af 300m har du sejlklubben og det særegne miljø, som hersker her på sydsiden af Thurø by og på den anden side ned til Skårupsund, hvor de mange små jollehavne og den lille børnevenlige strand i Snævringen, absolut er et besøg værd. Du har dagligvareindkøb, vores populære bagermester, sportsplads etc. - alt sammen indenfor kun 300 m. 10. min på cyklen, så er du ved skov og strand i Smørmosen samt det rekreative område ved Revet, hvor der er natur, så det basker. Cykelturen ind til byen tager 15 min. og foregår langs med vandet hele vejen ind til byen.

EN SKØN EJENDOM, SOM LIGGER ET DEJLIGT STED, MED ET RIGTIG GODT OG DEJLIGT NÆRMILJØ.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.