Gyvelbakken 1, Thurø, 5700 Svendborg

1 PLANS VILLA MED 108 M2 GOD KÆLDER, 3 MIN. GANG FRA SEJLKLUBBEN MV. - BLA. ER TAGET SKIFTET I 2015 OG DER ER EFTERISOLERET!!

Du kan flytte direkte ind og du kan også foretage en større renovering i denne yderst regulære villa, som er attraktivt beliggende med et lille kik til vandet og hvor du indenfor en radius af 300 m får noget af det smukkeste Sydfyn har at tilbyde - Udsigten fra terrassen på den gamle sejlklub i Gambøt, hvor der er så smukt. Her har du også børnehaven, skolen, en velfungerende sportsklub, bagermester, dagligvareindkøb og meget mere indenfor kort gåafstand.

Planløsningen siger entre / fordelergang med adgang til to gode børneværelser, pænt gæstetoilet, soveværelse med udgang til terrassen og badeværelse med bruseniche. - Herudover er der rummelig opholdsstue med brændeovn, udgang til en havestue og åben forbindelse til køkkenet, som har udgang til morgenterrasse - Overalt i stueplan er der flotte parketgulve.

Den 107 m2 store kælder indeholder gildesal på ca 30 m2, toilet, grovkøkken med bruseniche og diverse depotrum, som også har været anvendt til "værelser" - På nær et enkelt rum er der samme flotte klinkegulve overalt.

Den store nyanlagte indkørsel giver plads til alle gæster og her er dobbelt muret garage med bagvedliggende værksted og en nemt anlagt have med en stor flisebelagt terrasse. Alle kloakker er skiftet og der er separatkloakeret med faskiner, så regnvand bliver på¨egen grund!!

EN VELBELIGGENDE EJENDOM, HVOR ALLE DAGLIGDAGENS GØREMÅL LIGGER LIGE RUNDT OM HJØRNET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.