Sangdrosselvej 12, Tåsinge, 5700 Svendborg

HELT IGENNEM INDFLYTNINGSKLAR LILLE PERLE MED KORT GÅAFSTAND TIL DAGLIGVAREINDKØB

På en stille villavej 10 min. kørsel fra Svendborg C, er denne lille perle beliggende kun få min. gang fra Dagli'Brugsen i Landet, på en særdeles velanlagt grund med mange solterrasser, muret garage (kunne indrettes til værelse). Loftet er efterisoleret, de fleste vinduer er skiftet i denne helt igennem indflytningsklare bolig.

Planløsningen siger rummelig vinkelopholdsstue med brændeovn og flotte afhøvlede plankegulve, dejligt funktionelt køkken med spiseplads, rummeligt bryggers med klinkegulve og udgang til overdækket terrasse, stort soveværelse m skabsvæg og plankegulve, pænt badeværelse m. "bruseniche" og terrazzogulv samt entre / fordelergang med plankegulve og indbyggede skabe.

Vinkelopholdsstuen har sandsynligvis tidligere bestået af stue og værelse, som relativt enkelt kan reetableres. Herudover er der muret garage, som evt. kunne integreres i boligen, her er carport og en skøn vestvendt overdækket terrasse med et smukt kik over haven, som er særdeles velanlagt.

Du kommer til at bo ca. 10 min. kørsel fra Svendborg, kort gåafstand til dagligvareindkøb og med kort cykelafstand til vandet, skole, daginst. etc.

HELT IGENNEM INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM, SOM SÆLGES FOR DØDSBO OG KAN OVERTAGES HURTIGT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.