Vindeby Lærkevej 26, Tåsinge, 5700 Svendborg

EN LILLE PERLE I DET POPULÆRE VINDEBY, SOM SIDEN 2018 HAR UNDERGÅET EN FORVANDLING - 107 KVALI-M2, NY CARPORT, UDHUS OG STOR TRÆTERRASSE MV.

Allerede når du kører ned af vejen og kan se Svendborg Sund og Svendborg by i horisonten, bliver du klar over, at det er noget smukt du skal ind at besigtige - og du bliver ikke skuffet. For hvert skridt du tager på de flotte træparketgulve, er det vejen til et smukt renoveret rum, hvor alt shiner. Beliggenheden er også unik med 2 min. gang til dagligvareindkøb, børnehave, skole og sportscentrum med boldbaner idrætshal og tennisanlæg i "verdensklasse". Her er små 10. min gang til lystbådehavnen, lille badestrand, naturskønne områder, slagter-/ og bagermester, så alt ligger lige rundt om hjørnet på denne skønne og helt igennem indflytningsklare ejendom. Køkken, badeværelse, carport / udhus, elinstallationen mv. er alt sammen udskiftet siden 2018, hvor hele boligen indvendigt har fået en tur og fremtræder i perfekt indflytningsklar stand.

Planløsningen siger super smuk og hyggelig vinkelopholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse. Her er entre / fordeler gang med adg. til dejligt badeværelse m. bruseniche, to skønne soveværelser, dejligt funktionelt spisekøkken og baggang / bryggers med adg. til kontor. - En gennemgående og smuk stil uden hovsaløsninger.

Haven er nyanlagt, en skøn og stor træterrasse, som er delvis overdækket gør, at du kan være i solen hele dagen eller trække i skyggen under overdækningen. Her er nyopført carport / udhus, så der er intet at tænke på, udover at flytte ind..

STILFULD OG PRÆSENTABEL VILLA, SOM ER IDEEL FOR SÅVEL DEN ÆLDRE GENERATION OG SOM STARTBOLIG FOR DET UNGE PAR, DER VIL BO SMUKT OG NÆR ALLE FORNØDENHEDER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.