Mosestræde 44, Thurø, 5700 Svendborg

"DUKKEHUSET" - BINDINDSVÆRKIDYL MIDT I THURØ BY

Charmerende og hyggeligt lille "bondehus" midt i Thurø by, som fra den lige så hyggelige lille have, har udgang til stisystem og Mosen bag ejendommen, hvor et rekreativt område udfolder sig. Huset, som må anvendes til flexbolig, ligger også med kort gå-afstand til alle dagligdagens fornødenheder, såsom vores populære bagermester, dagligvareindkøb i Spar, lystbådehavnen ved Gambøt, etc. etc. Her er virkelig miljø, ude som inde, på denne lille perle af en ejendom!!

Planløsningen siger stueplan med hyggeligt køkken / alrum med klinkegulv i køkkendel og plankegulve i alrummet, som bl.a. er med brændeovn og fritlagte hanebånd. Her er adg. til entre og åben forbindelse til hyggelig stue med plankegulv, og skønt kik til den hyggelige have. I sidebygningen er der dejligt badeværelse m. bruseniche og baggang / dagligdagsindgangen. - Et stueplan hvor det oser af hygge og miljø.

Fra køkkenet er der trappe til 1. sal indeholdende soveværelse, værelse og en stor møblerbar repos, hvor et extra soveværelse nemt kan etableres, - Overalt på 1. sal er der flotte plankegulve.

Solen skinner altid i den hyggelige have, som er syd- vestvendt og nemt anlagt med frugttræer og mange solkroge. Her er et rummeligt udhus / værksted i forlængelse af sidebygningen. Fra haven er der udgang til "mosen", som er et rekreativt område, hvor ungerne leger og bygger huler mens forældre henter hylde-/og brombær, når marmeladen skal laves.

Indenfor en radius af 300 m finder du den smukt beliggende lystbådehavn i Gambøt, den lille hyggelige sandstrand i Snævringen, daginst., skole og idrætsfac. 10 min. på cyklen og du befinder dig i Smørmosen med Sydfyns bedste badestrand, skov og naturreservatet ved Revet OG ikke mindst befinder du dig på en "Ø" med et fantastisk nærmiljø.

DET OSER AF MILJØ OG HYGGE PÅ DENNE SKØNNE EJENDOM, SOM OGSÅ MÅ ANVENDES SOM FLEXBOLIG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.