Åbyvænget 4, 5881 Skårup Fyn

DEJLIG FAMILIEVILLA MED MULIGHED FOR SNARLIG OVERTAGELSE - HER ER BLA. 60 M2 STOR CARPORT / VÆRKSTED MV.

En rigtig dejlig familievilla i vel nok Skårups bedste udstykning, hvor der fra vænget er sti til kultur og idrætscenteret, hvor man har samlet alle fritidsaktiviteter på en matrikel. Her er idrætshal og kulturcenter i et med bibliotek m. lokalhistorisk arkiv, ungdomsklub, cafe og idrætsfac. i mange afskygninger - Her er fitnesscenter, boldbaner med multibane, legeplads og tennisbaner mv. - Et sted for alle i Skårup, som er et populært bosætningsområde kun 10 min. kørsel fra Svendborg.

Planløsningen siger dejligt køkken / alrum, som er husets skønne centerrum. Her er udgang til haven, brændeovn, adg. til kontoret, hvor der er udgang til morgenterrassen og dobbelt fransk dør til opholdsstuen, hvor der er udgang til delvis overdækket terrasse, hvor både eftermiddags og aftensolen bager. Fra stuen er der adg. til soveværelset med walk in closet og badeværelse med bruseniche. Endvidere er der entre / fordelergang m. to gode teenageværelser, badeværelse med bruseniche og bryggersrum. - Her er gulvvarme overalt i de flotte klinke og parketgulve, i denne helt igennem indflytningsklare villa.

Her er 60 m2 stor kombineret dobbelt carport og isoleret værkstedsrum. På bagsiden af ejendommen er der et 26 m2 stort udhus m. plads til haveredskaber, trailer og havemøblerne mv., her er drivhus og nyttehave mv.

Du kommer til at bo i et lukket vænge med kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder, hvor transporttid til indkøb, afhentning af unger i skole, daginst. og sportsaktiviteter er en by i Rusland... - Alle dagligdagens gøremål ligger lige rundt om hjørnet.

EN SKØN ET PLANS VILLA I BYENS BEDSTE UDSTYKNING OG I ET POPULÆRT BOSÆTNINGSOMRÅDE - MED BLA. 60 M2 STOR CARPORT / VÆRKSTED MV.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.