Kildegårdsvej 43, Årslev, 5792 Årslev

GL. PLANTESKOLE / 37.584 M2 STOR BYGGEGRUND / 289 M2 STOR HØJLOFTET STÅLHAL / DRIVHUSE MV. - HER ER SÅ MANGE MULIGHEDER

I udkanten af pulserende Årslev og med kun 5 min. cykelafstand til alle dagligdagens fornødenheder, ligger denne skønne ejendom, som tidligere var en planteskole og nu huser et par virksomheder mv. og har så mange anvendelsesmuligheder.

Den eksisterende bolig er udlejet, hvor lejer fraflytter ved salg og du kan vælge at flytte ind i den charmerende bindingsværksejendom, som kræver nogen modernisering, men ellers har et godt stråtag. Jeg ville selv foretrække, at nedrive ejendommen og bygge drømmehuset på den skønne grund, som er skønt beliggende på en "blind" vej tæt på alt.. - Prisen er fastsat efter, at det kun er grunden og den skønne stålhal, som man betaler for.

Måske du er håndværker, entreprenør, vognmand eller andet, som kan bruge den skønne store ståhal, hvor du også kan overtage en lejer, som nærmest betaler lejen for denne investering. Her er to drivhuse og et par mindre bygninger samt den store grund, hvor planterne fra planteskolens tid gror vildt, og har et rigt fugleliv, forekomst af rådyr, fasaner og harer etc. - Så du kommer til at bo midt i naturen, men tæt på alt.

Det er en ejendom, hvor du skal se mulighederne, som er uanede på denne ejendom, hvor der er hurtig adgang til motorvejen, hvorfor den ligger centralt for alle typer af virksomhed og børnefamilien, som vil bo på landet, men tæt på dagligdagens gøremål, så hente / bringe tider er en by i Rusland.

MULIGHEDERNES EJENDOM, HVOR PRISEN ER FASTSAT EFTER, AT NY EJER NEDRIVER OG BYGGER DRØMMEHUSET PÅ GRUNDEN !!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.