Fruerstuevej 31, 5700 Svendborg

KARAKTERISTISK SMUK RØDSTENSVILLA, SOM ER RENOVERET FRA KÆLDER TIL KVIST OG HVOR DER ER ET GANSKE PÆN UDSIGT OVER SVENDBORGSUND

KARAKTERISTISK SMUK RØDSTENSVILLA, SOM ER RENOVERET FRA KÆLDER TIL KVIST OG HVOR DER ER ET GANSKE PÆN UDSIGT OVER SVENDBORGSUND

I den attraktive Østre bydel, er denne smukke ejendom højt beliggende, så der er en ganske flot udsigt over sundet, havnen og Svendborgsund broen. Indenfor en radius af 1 km har du skolen, daginstitution, boldbaner, skov og byens badestrand, dagligvareindkøb og det smukke rekreative område ved Ørkilds slotsruiner etc. etc. - Du er tæt på alle dagligdagens fornødenheder og så i en smuk villa, som er gennemrenoveret uden hovsa-løsninger bla. med gulvvarme i stueplan og i store dele af kælderen, som overalt er i samme høje standard og nærmest i bolig kvalitet. - Her er tale om en virkelig skøn ejendom, som du skal se hvis du tør.

Stueplan overalt med dejligt lysindfald, højt til loftet og gulvvarme i de smukke egeparket plankegulve, rummer det skønneste køkken / alrum m.udgang til terrasse og haven. Der er dobbelte franske døre til den skønne opholdsstue med karnap og stukloft. Herudover er der et dejligt viktualierum i tidl. toilet, hvor faldstamme og vand er i rummet samt entre med nedgang til kælder og trappe til 1. sal.

1. sal indeholder dejligt rummeligt badeværelse med fritstående karbad og bruseniche, meget stort soveværelse (kan nemt opdeles) med fornemt kik over sund og havneområde samt adgang til stort børneværelse. Her er rummeligt børneværelse 2 med kik over haven og Stjernens gl. boldbaner. - En skøn 1. sal overalt med flotte afhøvlede plankegulve og højt til loftet...

En sjælden god kælder nærmest i boligstandard indeholder dejligt badeværelse m. bruseniche, et stort lyst "teenage-værelse" m. plankegulv, Pragtfuldt bryggers / vaskerum, fyr-/depotrum og endnu et dejligt stort "teenageværelse" m. plankegulv. - Der er gulvvarme i alle de smukke klinkegulve, som naturligvis er udgravet og isoleret.

Herudover er der garage / udhusbygning, opført i samme stil som den smukke boligejendom. Her er dejlig lukket have med smutvej til de bagvedliggende boldbaner, en dejlig stor overdækket aftenterrasse og terrasseområde, når du træder ud af køkken / alrummet. Og ydermere en nyanlagt terrasse (fra 2021) i havens hjørne, hvor man kan nyde morgensolen.

Alle dagligdagens fornødenheder ligger praktisk talt lige rundt om hjørnet, så familien kan bruge tiden sammen med familien og ikke bruge fritiden på at hente og bringe.

EN KLASSIKKER AF EN MURERMESTERVILLA I EKSTRAORDINÆR GOD STAND OG VIRKELIG SMUKT RENOVERET!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.