Møllevænget 7, 5700 Svendborg

"SUNDGLIMT" ER EN FLOT BYEJENDOM OVER "NORMALT NIVEAU" PÅ FLERE FRONTER, HVOR DU VIL DRØMME OM AT BO, HVIS DU KIGGER IND - INKL EN EXTRA LEJLIGHED

På kanten ovenover Svendborg by ligger denne smukke bungalow-ejendom, som helt igennem er en sjælden smuk bolig, og hvor der er en fornem udsigt over byens tage, havnen og Svendborg by. Her er kort gåafstand til dagligvareindkøb, Rottefældeskoven og det smukke rekreative område ved Ørkilds borgruiner, skole, daginst mv. Her er en rigtig god kælder på 119 m2, hvor 43 m2 er godkendt som bolig med køkken og bad.

Stueplan er som taget ud af "Bo Bedre" og det skønne lysindfald, gør det hele utrolig smukt. Det dejlig store køkken med åben forbindelse til alrummet, hvor der er skønneste udsigt over byen. Her er pragtfuld opholdsstue med brændeovn og dobbelte terrassedøre til den store delvis overdækkede udsigtsterrasse, hvorfra der er nedgang til haven. I stueplan er der desuden toilet, entre / fordelergang med en smuk trappe til 1. sal. - Overalt i stueplan er der hvidmalede gipslofter, flotte Junckers massive moseeg plankegulve.og så er der centralstøvsuger. - En meget, meget smuk bolig.

På 1. sal er der indrettet soveværelse, to gode børneværelser med hems, Walk inn closet, møblerbar repos/aktivitetsrum med udgang til terrasse med overdådig udsigt over byen. - Også heroppe er alt i perfekt indflytningsklar stand og den smukkeste udsigt over byen.

Kælderen rummer 119 m2, hvor de 43 m2 er en selvstændig lejlighed med køkken / badeværelse, stue og et soveværelser. Herudover er der stort vaskerum, hvor fjernvarmen installationen er placeret og så et meget stort depot / aktivitetsrum med mange anvendelsesmuligheder.

Her er carport, en "nemt" anlagt have og flere terrasser, som skal opleves.

Her er 5 min. cykelafstand til Centrum, havneområdet, byens badestrand og Christiansmindeskoven, byens skoler, daginstitutioner mv. Du kommer til at bo inde midt i byen, hvor alt ligger lige rundt om hjørnet, men væk fra byens trafik og larm.

EN EJENDOM DER SKAL OPLEVES, HVIS DU TØR !!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.