Vængemosevej 13, 5881 Skårup Fyn

"BØRSDAMGAARD" - LANDBRUGS-/ LYST-/ OG 2 FAM. EJENDOM MED UDSIGT TIL VANDET UDOVER SINE 18 HA JORD

I smørhullet af sydfyns allersmukkeste natur, kun 10 min. kørsel fra Svendborg Centrum, er denne smukke 4-længede ejendom beliggende i en pragtfuld parklignende have, og alle 18 ha jordtilliggende er samlet i et stykke bag ejendommen ned mod vandet. Det er 4.-generation som sælger livsværket, der rummer flere muligheder i et pragtfuldt stuehus, som er registreret som en 2-fam. ejendom. Jorden er udlejet på en kontrakt, der udløber i 2024.

Stuehusets stueplan er gennemrenoveret med respekt for husets historie, og der er ikke sprunget over hvor gærdet er lavest nogen steder. Stil og stand er gennemført til punkt og prikke, hvor de flotte pitch pine gulve er bevaret, de smukke stuklofter, døre og paneler er speciel lavet etc., så hele stueplan emmer af historik og god karma.

Planløsningen siger 3 stuer en' suite, alle med flotte pitch-pine gulve, smukke stuklofter og hvor en 4-fløjet glasdør deler opholdsstuen fra den smukke spisestue. - Der er udgang til syd-/vestvendt terrasse fra den ene af stuerne, hvor der er smukkeste kik over den pragtfulde parklignende have, på første parket til naturoplevelser når rådyr, Mikkel ræv eller et par egern er gæster i haven. Her er køkken / alrum med gulvvarme, kontor og baggang med garderoberum, nedgang til kælder og opgang til 1. sal. Herudover er der hallen med den flotte trappe til 1. sal og det smukke badeværelse m. bruseniche. - Alt er renoveret, el og varmeinstallation er udskiftet OG der er "klasse" over denne etage.

1. sal kan entreres fra hall og baggang, hvor nogen vil vælge at rive ned og starte forfra, så en bedre planløsning kan opnås, for de i dag 95 reg. m2 (ca 120 m2 kan udnyttes). Der er i dag indrettet et meget stort soveværelse i kvisten, et stort soveværelse i vestgavlen, ældre køkken, ældre toilet, en rummelig repos og i østgavlen et meget stort rum, hvor tankerne har været et masterbedroom m. eget badeværelse. Her er fransk altan og smukkeste udsigt over markerne og vandet med Langeland i horisonten. Fra dette rum er der adg. til ældre badeværelse med karbad og trappe ned til baggangen. - Til info er denne etage reg. som en lejlighed for sig på 95 m2, men hvor der rettelig er ca. 120 m2 at udnytte.

Kælderen, som har adgang fra baggangen rummer 25 m2, som kunne blive den hyggligste viktualie eller vinkælder!!

Herudover er der de 3 længer og udbygninger, som er nærmest ubeskrivelige. Her er bla. indrettet en 27 m2 stor klinik / behandlerrum med toilet og som kan udvides i den tilstødende del. Her er garager, stalde og vaske-/grovkøkken, fyrrummet hvor træpillefyret er placeret. Så er der et helt unikt værksted, som er indeholdt i handlen og hvor den Fynske Landsby med garanti ville slikke sig om munden - Her emmer af miljø og masser af historik.

Endvidere er der en fritliggende ladebygning, hvor sælger udover værksted har indrettet et indendørs "legeland" i en kæmpe "sandkasse" med rutchebane, gynger og trampolin mv.. I en anden fritliggende bygning er der indrettet "vandland" - For børnefamilien er det unikke indendørs aktivitetsområder, som man sjældent ser.

Haven er smukt anlagt med plæner overalt, områder med alskens bærbuske, kirsebærtræer, æbler-/ pærer-/ blomme -/ og valnøddetræet, hvor egernet leger og gør havearbejdet til en skøn oplevelse. - Det er virkelig skønt anlagt have, som skal opleves.

Du kommer til at bo med få min. cykelafstand til vandet ved Skårupøre, skole, idrætsfac. og dagligvareindkøb i Skårup, så selvom du er på landet, så ligger alle dagligdagens fornødenheder lige rundt om hjørnet.

EN SJÆLDEN UDBUDT EJENDOM - IDEEL FOR FAMILIEN, SOM VIL BO SMUKT OG I PAGT MED NATUREN, HAVE DYREHOLD, DRIVE JAGT ETC. ETC.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.