Mosestræde 40, Thurø, 5700 Svendborg

POPULÆR BOLIGTYPE PÅ POPULÆRE THURØ NED TIL MOSEN OG HVOR MÆGLEREN GARANTERER GODE NABOER I GADEN...- SÆLGER HAR TILSKUD TIL LUFT TIL VAND VARMEPUMPEN LIGGENDE TIL KØBER!!

Helt igennem og smukt renoveret bungalow på 2 x 63 m2, hvor nederste plan er udgravet / isoleret og overalt med gulvvarme,hvor der er direkte udgang til haven, som er sol-orienteret ud til mosen. Taget er skiftet i 2003 og i 2004 blev der udgravet i kælderen og indrettet to skønne soveværelser + lækkert badeværelse og overalt med gulvvarme. Elinstallation og tavle blev skiftet, der blev efterisoleret, køkkenet skiftet og carport m. gæsteanneks blev opført.etc etc. - En skøn bolig, som rummer meget mere end du tror!!

Planløsningen siger stueplan med entre og adg. til gæstetoilet, dejligt soveværelse, dejligt funktionelt køkken / alrum / stue med brændeovn. - Her er et skønt lysindfald fra de smukke hjørnevinduer og der er flotte plankegulve etc. Fra entreen er der en smuk trappe til "kælderplan", hvor du kommer til et dejligt lyst kontormiljø m. klinkegulve og hvorfra der er adgang til lækkert badeværelse m. bruseniche og to skønne soveværelser, som begge har terrassedør til haven / terrasse. Her er carport / udhus / anneks, som er opført i 2005, hvor annekset er næsten i boligstandard og anvendeligt, som gæsteværelse eller til hjemmets teenager.

Haven er anlagt som en åben have med flere terrasseområder, græsplæne ud til "mosen" og med flere frugtræer / buske mv. - En hyggelig have i et hyggeligt område ud til mosen, hvor ungerne bygger huler og forældrene plukker brombær når den hjemmelavede marmelade skal i hus og hyldebærrene, når saften skal laves. - Det er nærmest en gave at bo ud til "mosen" med dens fugleliv og gode naboskab. Du kommer til at bo nærmest midt i byen, hvor der er ca. 300 meter til vandet på begge sider af Øen. På sydsiden har vi lystbådehavnen og det særlige miljø, som hersker der med de smukke gamle fiskerhytter, suttetræet mv. På nordsiden har vi Snævringen jollehavn, som er en af mange på øen, som også er populær med sin lille badestrand, som er søgt af de mange småbørnsfamilier på øen, hvor ungerne bader og fisker krabber, mens mor og far indtager kaffen efter dagens dont. - Børnehave, skole, sportsplads, bager og dagligvareindkøb er indenfor samme radius af 300 meter, så alt ligger lige rundt om hjørnet. - Der er ca. 10 min. cykelafstand til skov og strand i Smørmosen samt naturreservatet ved Revet. Svendborg og starten på motorvejen ligger ca. 10 min. kørsel fra ejendommen, hvis du jobber udenfor byen.

EN SKØN EJENDOM, SOM ER IDEEL FOR SENIORERNE ELLER SOM STARTBOLIG FOR DET UNGE PAR. - EN EJENDOM SOM SKAL SES

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.