Vængevej 5, 5772 Kværndrup

DEJLIG STOR VILLA BELIGGENDE PÅ HELE 3.120 M2 FANTASTISK GRUND, CENTRALT I KVÆRNDRUP

Ejendommen er beliggende tilbagetrukket fra vejen i villakvarter med kort afstand til indkøb, skole, børnepasning, offentlig transport samt fritidsaktiviteter lige om hjørnet. Vi er beliggende på en hele 3.120 m2 stor grund med et fantastisk haveanlæg både foran og bag ejendommen, hvor kun fantasien sætter grænser for udfoldelsesmulighederne.

Kværndrup er et aktivt lokalsamfund med alle fornødenheder lige om hjørnet og et godt sted for ungerne at vokse op. Jobber du i Svendborg eller Odense er du på motorvejen få minutter efter du har forladt indkørslen.

Planløsningen er som følger: I den ene ende af huset kommer man ind i bryggers, fordelergang, videre ligeud til stort værelse og til højre til lyst badeværelse med brus. Til venstre går man ind i dejligt stort køkken med åben adgang til stue med brændeovn, og direkte udgang til vestvendt træterrasse, hvor solen kan nydes ud på de lange sommeraftener, mens der grilles. I modsatte ende af huset er der 3 store værelser, entre samt badeværelse med karbad.

Her er endvidere dobbelt carport, drivhus og 2 gode rum til opbevaring/hobbyen.

ER DU TIL EN VILLA MED GOD PLADS INDE SOM UDE, BØR DU KIGGE NÆRMERE PÅ DENNE SPÆNDENDE EJENDOM

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.