Houvej 7, 5953 Tranekær

HOU - DEJLIGT SOMMERHUS-/HELRÅRSBOLIG, HVOR ALT INDVENDIGT ER GENNEMRENOVERET FRA A TIL Z - OG SÅ ER DER TO SMÅ GÆSTEHYTTER I HAVEN

For enden af en lille privat vej, som ender i et skovområde, ligger denne skønne ejendom, som i dag anvendes som fritidsbolig og som er ideel hertil. Ejendommen er gennem de sidste 5-10 år ombygget, så det indvendigt må betragtes som et nærmest nyt hus, idet der er udgravet, isoleret og med gulvvarme i alle rum. Vi er beliggende i smukke omgivelser ca. 5. min kørsel fra vandet og Lohals by, havn og badestrand.

Boligen, som overalt er med loft til kip, er indrettet med meget stort køkken / alrum / opholdsstue i et med brændeovn og klinkegulve m. varme samt udgang til helårshavestue. Her er mega stort soveværelse m. udgang til haven, et dejligt stort badeværelse med bruseniche, et dejligt stort bryggers baggang med oliefyr.
En bolig hvor alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand.

Endvidere er der carport og bagvedliggende værksteds-/udhusbygning, dejlig velanlagt og sydvestvendt orienteret haveanlæg, hvor de to gæsteboliger pryder grunden.

Der foreligger udlejningsaftale på ejendommen, så kontakt mægler forinden en fremvisning.

EN HYGGELIG OG RIGTIG SKØN FRITIDS-/HELÅRSBOLIG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.