Bøjdenvejen 57, 5772 Kværndrup

SKØN EJENDOM MED MULIGHED FOR HESTEHOLD

"Aaskovgård" er en fantastisk dejlig ejendom beliggende i den skønne sydfynske natur. Ejendommen ligger med kun 5 min. kørsel i bil til motorvejsnettet og togstationen i Kværndrup samt buslinier lige til døren. Der er flere gode skoler, børnehaver og indkøbsmuligheder i området. I de flotte udbygninger er der masser af plads til gildesal, biler, campingvogn eller interessen for dyrehold.

Stuehuset er i flot stand og løbende renoveret og indeholder:
Entre, lyst og rummeligt køkken alrum, stor dejlig stue med brændeovn, kontor/værelse og badeværelse med gulvvarme. På 1. salen er badeværelse opført i gode materialer og fremstår flot, 3 store værelser og et mindre. De fleste rum er med oprindelige flotte plankegulve. Anvendelig og tør kælder med vaskerum med klinker, rummeligt viktualierum, 2 disponible rum og fyrrum med effektivt Baxi træpillefyr.

De store gode længer indeholder bl.a. 200 m2 meget velholdt stald med 5 hestebokse (3,25x4), vaskeplads og tørt sadelrum. 2 garager, værksted, 250 m2 høloft, lade samt gode loftsrum med mange muligheder. 1,6 hektar jord med bl.a 2 store hestefolde, mulighed for løsdrift, ridebane (20x40) med naturhegn.

En ejendom der skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.