Brændeskovvænget 10A, Tved, 5700 Svendborg

NY PRIS - SKAL SÆLGES NU....

ENDE-RÆKKEVILLA I POPULÆRT OMRÅDE - HER ER ETABLERET EKSTRA VÆRELSE, SÅ DU HAR 3 GODE VÆRELSER

Særdeles attraktivt og velbeliggende ende-rækkevilla, som er yderst velholdt og hvor sælger har fået tilføjet et ekstra værelse ved ombygning, så her er 3 gode værelser. Ejendommen ligger i et roligt lukket vænge med gode naboforhold og med kort cykelafstand til dagligvareindkøb i Spar og det herlige nærmiljø i Tved, med forsamlingshus, idrætshal og boldklub mv. - Den idelle bolig for det modne par, som vil bo godt og med god plads eller måske den lille familie med 2 børn.

Planløsningen siger entre med klinkegulv, dejligt soveværelse med skabsvæg, pænt badeværelse med gulvvarme, rummelig stue med Merbau mahogni-parketgulv og udgang vestvendt aftensolsterrasse terrasse, åben forbindelse til alrum og nydeligt køkken. Herudover er der 2 gode værelse og bryggers med naturgasinst..

Her er dejlig og pænt anlagt forhave, carport og udhus. Haven og aftenterrassen er "nemt" anlagt, så der er begrænset vedligehold.

EN RIGTIG DEJLIG BOLIG, SOM ER IDEEL FOR DET MODNE PAR , HVOR DET STORE HUS OG HAVE ER BLEVET FOR KRÆVENDE ELLER TIL DEN LILLE FAMILIE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.