Langmosevej 26, 8420 Knebel

Fritidshus med rådyr i haven

Er du til ro, natur, badestrand og kulturelle oplevelser er dette sommerhus beliggende på Hælgenæs i området Stødov Bakkker det helt rigtige for dig.
Huset er beliggende på dejlig kuperet grund med udsigt over området. Går man de 100 meter op på bakken bag huset kan man se ind over Århus bugten.

Husets 58 m2 er indrettet, med stue med direkte udgang til sydvendt terrasse, soveværelse, børneværelse, badeværelse med brus, samt åbent køkken med adgang ud til terrasse og baghus. Der er endvidere overdækket terrasse og carport med redskabs rum.

Ikke langt fra sommerhuset ligger Sletterhage fyr og Tyskertårnet. Kører man mod Kongsgårde findes der gode områder for lystfiskere og en dejlig badestrand ved Olaf Ryes Skanser. Har man børn eller børnebørn er en tur til Ree Park Safari helt oplagt. En super oplevelse er en tur på Moutainbikes ved Trehøje i Mols Bjerge. Jeg kunne blive ved, men det bedste er, at dette sommerhus ligger centralt i forhold til alle disse aktiviteter, og det kan blive dit for en rimelig pris.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.