Slipager 20, Gislev, 5854 Gislev

SOLCELLER, EN PRAGTFULD HAVE, 44 M2 MURET INTEGRERET UDHUS OG EN SUPER BELIGGENHED

I bunden af et lukket vænge, hvor der fra vænget er direkte forbindelse til trafiksikkert stisystem til skolen og Centrum af Gislev, som er et pulserende landsbymiljø med et rigtig godt foreningsliv, som spænder vidt. Lige fra fodbold U7 drenge og piger til veteranbold, over 130 medlemmer i cykelklubben og senest har fællesskabet bragt Ådalsscenen i Børneskoven til veje. Her er sammenhold, trygt og masser af aktiviteter for børnefamilien.

Boligens planløsning siger dejligt stort bryggers med direkte adgang til tidligere garage, som idag er et rigtig dejligt opholdsrum med mange anvendelsesmuligheder og hvor der også er adgang til dejligt værksted. Fra bryggers kommer du til stort renoveret køkken, hvor ovenlysvinduet giver et herligt lysindfald. Der er soveværelse m. udg. til morgenterrassen, to gode børneværelser, opr. velholdt retro badeværelse med karbad og bruseniceh samt en hyggelig stue med brændeovn og udgang til terrasse.

Den hyggelige og særdeles velanlagte grund tæller ikke færre end syv terrasser, så der er solgaranti på een af terrasserne i løbet af dagen. Her er også en overdækket morgenterrasse, et lille lysthus, drivhus, højbede og mange frugttræer, som gør udelivet værd at leve på denne ejendom.

Der er overskud på elregningen og en luft til vand varmepumpe, var måske løsningen, når oliefyret en dag skal skiftes.

Hvis du jobber i Svendborg eller Odense, har du kun 5-8 min kørsel til motorvejen og der er kun få min. kørsel til dagligvareindkøb, skole eller idræt i byen.

EN RIGTIG DEJLIG VILLA, SOM ER IDEEL FOR DEN UNGE FAMILIE, MEN OGSÅ SENIORERNE, SOM HOLDER AF HAVEN.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.