Østergade 1, 5960 Marstal

HELÅRS-/FRITIDSHUS I SKIPPERBYEN, HVOR MAN KAN IAGTAGE DEN NYE FÆRGE I "HORISONTEN"!!

ALT ER VAND VED SIDEN AF ØSTERGADE 1
- Charmerende byhus på 120 m2 i to plan midt i Marstal sælges til 975.000 dkr.
Huset fra 1919 ligger et stenkast fra vandet, har to sammenhængende stuer, relativt nyt badeværelse, entré, bryggers, mellemgang, køkken og to værelser på første salen med havkig og drømmegaranti. Huset har en god rumfordeling og er indrettet, så det kan rumme mange gæster. Der er to brændeovne, placeret centralt i stuerne, så her er alle muligheder for at slænge sig med en god bog foran flammerne og brændeovnenes knitren. Huset er velholdt (men af ældre dato) og rummer alskens hyggelige detaljer fra husets oprindelse. Forbedringer af hus og have er sket med respekt for det oprindelige, og de fleste vinduer er derfor skiftet til Bøjsø døre og vinduer i sibirisk lærk blev skiftet i 2009 (dem, der ikke er skiftet, er bevaringsværdige).
Til husets bagside er en dejlig sydvendt have med en sol- og fredfyldt terrasse, en lille græsplæne og overskuelige grønne arealer. Der er desuden shelter i baghaven for de naturfriske.
Der er søde naboer til alle husets sider, og du bliver nemt en del af lokalsamfundet, hvis du er indstillet på at gøre en indsats. Marstal befinder sig i en spirende udviklingsstime, så du vil opleve, at der er spændende kulturtilbud, gode initiativer i gang og utrolig stor velvilje og menneskelig generøsitet blandt øboerne.
Har du interesse i at vide mere, skal du være meget velkommen til at kontakte mig på følgende mailadresse: lonesoen@yahoo.com
Tilstands- og energirapport kan rekvireres.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.