Blåbærvænget 15, Thurø, 5700 Svendborg

SOLGT MED ET AFSLAG PÅ PÅ 6% EFTER 175 DAGE TIL SALG

INDFLYTNINGSKLAR BOLIG I LUKKET VÆNGE MED FÆLLESAREALER TIL SPORTSFAC. OG SIKKERT STISYSTEM TIL SKOLEN

På et lukket vænge uden gennemgående trafik og hvor der er skønne fællesarealer mellem vængerne, er denne smukt renoverede 1. plan villa beliggende. Fra ejendommen er der kun få minutters gang til vandet og en rigtig dejlig gå-/løbetur fra "Røgeriet" og helt til sejlklub/lystbådhavnen.

Ejendommen er renoveret og et velholdt "retro" badeværelse, er det sidste som endnu ikke er udskiftet/renoveret. Bl.a. er entreen nedlagt og lagt til køkken/alrum, så ejendommen praktisk talt, er helt uden spildplads og ideel for ung som gammel.

Planløsningen siger et stort bryggers/indgangsrum med naturgasinstallation og flotte nye klinkegulve, funktionelt køkken/alrum, med flotte klinkegulve i køkkendel, åben forbindelse til alrum og stuen med flotte parketgulve og udgang til sydvestvendt terrasse. Her er stort teenageværelse med parketgulve, soveværelse med skabsvæg, godt børneværelse og badeværelset med bruseniche.

Her er garage m. el-port, udhus/værksted og en dejlig lukket have bl.a. med nedgravet trampolin til ungerne.

På fællesarealerne er der grønne områder med legepladser og stisystemet fører dig til boldbanerne, idrætshallen og skolen på få minutter. Den lokale bagermester og Sparkøbmanden er indenfor 5-10 min cykelafstand. Sydfyns bedste badestrand i Smørmosen, naturreservatet og skovene ved "Revet" eller turen ind til Svendborg by, kræver yderligere 5. min på cyklen.

BEMÆRK, AT DET FORELIGGENDE ENERGIMÆRKE C ER FORBEDRET, AT VARMEUDGIFTEN KUN ER KR. 8.006 OG AT EN HURTIG OVERTAGELSE ER MULIG..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.