Skovridervænget 30, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing

SOLGT MED ET AFSLAG PÅ 8,5% EFTER 290 DAGE I HANDLEN

LUKSUS SOMMERHUS NÆR SUPER BADESTRAND OG OPTIMALE FORHOLD FOR LYSTFISKEREN

Få minutters gang fra et hop i bølgen blå og optimale forhold for lystfiskeren, er dette luksus sommerhus attraktivt beliggende, i en nyere udstykning med et smukt kuperet terræn. Her er kun få hundrede meter til Spodsbjerg by med dagligbrugs, færge-/lystbåde og fiskerihavn, som gør at her ikke kun er liv om sommeren. Bylivet og handelsgaderne I Rudkøbing ligger kun 10 min kørsel borte og Svendborg mindre end en halv time væk!!

Et rigtigt skønt sommerhus med 10 sovepladser, som hovedsagligt har været benyttet af sælger selv og ganske få private udlejninger. Der er dog stort udlejningspotentiale, idet interessen er stor for området.

Stuen medåben forbindelse til lækkert Svanekøkken, er husets center, bla. med brændeovn, loft til kip, flotte fyrretræsgulve og udgang til både eftermiddags og aftenterrassen. - Et virkelig skønt rum til hygge og afslapning.

Her er forældre afd. med dejligt soveværelse m. udg. til terrasse, welness badeværelse m.spabad, bruseniche og sauna. - I denne ende af huset er der også hyggelig sove-/hyggehems m. 2 sovepladser, hvor der er kik til vandet.

Der er børne-/gæsteafd. med 2. soveværelser, dejligt badeværelse m. bruseniche og et gæsteanneks i samme stil som huset.

Området byder på nærmest perfekte forhold for lystfiskeren, så huset har naturligvis "udekøkken" til rensning og tilberedning af dagens fangst, inden den skal på aftenbordet.

Et virkelig skønt sommerhus at slappe af i når det er weekend eller ferietid, men også ideelt til udlejning, til specielt de mange lystfiskere, som kommer hertil fra hjem og udland.

LUKSUS SOMMERHUS OPFØRT I 2011, HVOR ALT NÆRMEST FREMSTÅR SOM NYT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.