Svendborgvej 118, svindinge, 5853 Ørbæk

SOLGT FOR KR. 1.940.000 EFTER 20 MÅNEDER TIL SALG

PRAGTFULD LYSTEJENDOM, HVOR SKOVEN ER NÆRMESTE NABO OG HVOR RÅDYRENE DAGLIGT FLOKKES UDENFOR RUDERNE, I DENNE DETALJERNES EJENDOM

Gennemgribende moderniseret ejendom med en smuk og gennemført stil, hvor der er kræset om detaljerne og ikke gået på kompromis nogen steder. Boligdelen er udgravet, isoleret og med gulvvarme, så grunden er lagt for alle de spændende indretninger, som viser sig allerede når du træder ind ad hoveddøren.

En smuk og rummelig entre med flotte klinkegulve byder dig velkommen til en helt fantastisk bolig, overalt med spændende løsninger og indretninger, som gør denne bolig til noget helt specielt. Et sted hvor man kun kan få lyst til at bo og danne rammerne for det fremtidige liv.

Her er wellnessafd. indeholdende pragtfuldt badeværelse med spabad, bruseniche og adg. til finsk badstue m. kik til skoven og muligheden for at springe ud i sneen og få sat gang i blodomløbet!!

Et charmerende og hyggeligt indrettet køkken/alrum m. brændeovn og udgang til solterrasse, placeret midt i boligen og med åben forbindele til stuen, kontoret og den smukke forbindelse til 1. sal.

På 1. sal ligger soveafdelingen indeh. soveværelse, to gode værelser og et dejligt badeværelse med rundmuret bruseniche - Overalt heroppe er der kik til skoven og de omkringliggende marker.

Det skønne bryggers er adgangsvejen til "Grotten/ sommerboligen" (ej reg. som boligm2) men indeholdende køkkenafd,, pragtfuld stue m. udgang til stor aftenterrasse, brændeovn, loft til kip og med trappe til overetagen indeholdende stue/alrum, toilet og værelse - En hyggelig og charmerende del af ejendommen, som benyttes rigtig meget af de nuværende ejere.

Sidebygningerne giver mange anvendelsesmuligheder og her er "varmeværket" placeret i form af et halm/brændefyr og jordvarmeanlægget, som gør at denne rummelige bolig, har fyringsudgifter for 3-4.000 KRONER KUN. Udbygningerne har i tidernes morgen fungeret som Bed & Breakfast m. 6. små og seperate lejligheder, som dog kræver en totalrenovering, såfremt dette hverv skal genoptages. Herudover er der alverdens muligheder for håndværkeren og har man lyst til dyrehold, er leje eller køb af extra jord omkring ejendommen, ikke en umulighed.

Her er tale om en sjælden spændende bolig, som på samme tid giver naturoplevelser i særklasse, hvor rådyrene, harer og fasaner er daglige gæster udenfor ruderne. Ræven ses nu og da, tårnfalken har sit bo på ejendommen og viser ungerne frem, når en lille ny er kommet til verden. - I " Indhegningen" er der skovstier, så mountainbike-entusiasten,løberen eller hundelufteren, kan få stillet tørsten, på de mere end 20 km stier i skoven, som er nærmeste nabo til denne pragtfulde ejendom og hvor skovstierne fortsætter på den anden side af landevejen, i skovene Gl. Dyrehave og Ny Dyrehave, som ender nede ved Glorup Gods.

Her er fugle, dyreliv og naturoplevelser for alle pengene. Friskolen ligger i Svindinge lige om hjørnet, 20 min kørsel til Nyborg og Svendborg, motorvejen og sportshallerne i GOG er 10 min kørsel væk, så vi er midt i naturen og alligevel tæt på det hele.

JEG HAR FORSØGT, MEN DENNE EJENDOM ER NÆRMEST UBESKRIVELIG OG SKAL BESØGES FOR DEN RETTE BEDØMMELSE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.