Lyngvej 16, Hou, 5953 Tranekær

SOLGT MED ET AFSALG PÅ 8,5% EFTER 238 DAGE I HANDLEN

LYNGVEJ - HOU NORDSTRAND, TRANEKÆR

- Pragtfuldt sommer-/fritidsbolig, som er beliggende små 200 m fra stranden og som siden 2010 har undergået en forvandling, hvor der både er bygget om og bygget til. Taget er skiftet og alle vinduer/døre på nær et par stykker er skiftet, køkkenet er nyt og meget mere har gjort denne bolig til et prægtigt eksemplar af slagsen, hvor man har lyst til at tilbringe ferier og weekender i afslapningens tegn.
Boligen indeholder idag et stort centerrum/stue/opholdsrum på ca. 50 m2 med loft til kip, flotte fyrretræsgulve, træpilleovn, åben forbindelse til køkkenet og udgang til terrasseområde/haven. Her er dejligt rummeligt soveværelse, 2 værelser og pænt renoveret badeværelse m. bruseniche - Herudover er der en skøn lukket indgangsparti/vindfang, som ikke er indeholdt i boligarealet.

Endvidere er der en selvstændig annexbygning indeholdende 12 m2 hyggelig bolig, ideel for teenageungerne i familien.

I 2011 blev en ny carport/udhus-bygning opført, hvor et ca 20 m2 stort isoleret udhus benyttes som kombineret bryggers/depotrum.

Hele vejen rundt om boligen er der anlagt terrasseområder, så der altid er et sted at placere drømmesengen.

Du er 2 minutters gang fra et hop i bølgen blå, fiskestrand, masser af naturoplevelser langs vandet og i skoven. Her er kort afstand til dagligvareindkøb og morgenbrødet fra den lokale bagermester i Lohals, hvor den friske fisk landes på havnen og hvor der er et leben i sommerhalvåret.

NÆRMEST VEDLIGEHOLDESFRI FRITIDSBOLIG, SÅ FERIER OG WEEKENDER ER REN AFSLAPNING OG UDEN AT SKULLE I ARBEJDSTØJET!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.