Højvænget 17, Svindinge, 5853 Ørbæk

I ÅRETS LANDSBY ANNO 2005, SOM BLIVER VED MED AT UDVIKLE SIG, ER DENNE REGULÆRE 1 PLAN VILLA BELIGGENDE I LUKKET VÆNGE!!

På et lukket vænge er denne yderst regulære 1-plan villa beliggende ud til åbne marker og i en landsby, hvor det er populært at bosætte sig, hvor friskole, børnehave og vuggestue er omdrejningspunktet i landsbyen. Her er 3 km. afstand til dagligvareindkøb i Ørbæk, 15 min. kørsel til Nyborg og Svendborg. Boligen fremtræder indflytningsklar og ideel for den unge familie, som starter op eller familien hvor ungerne har forladt reden.

Planløsningen er god med rummelig stue med udgang til havestue, køkken med spiseplads, badeværelse med karbad og bruseniche, bryggersrum med naturgasinst., soveværelse og to værelser. - Du kan rykke ind og nøjes med at sætte dine egne farver på væggene.

Herudover er der integreret garage, som også kunne bruges til at udvide boligarealet, eller være et supergodt værksted. Her er også carport og et ugeneret haveanlæg med terrasseområder.

Du kommer til at bo på et lukket vænge i et populært landsbymiljø med mange børnefamilier, hvor legekammeraterne bor lige rundt om hjørnet og hvor afstanden til dagligvareindkøb i Ørbæk er 3 km. Der er ca. 25 min. kørsel til Odense og 15 min. til Svendborg i den anden retning.

EN YDERST REGULÆR EJENDOM MED EN GOD BELIGGENHED I POPULÆRT BOSÆTNINGSOMRÅDE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.