Bellevuevej 15, 5700 Svendborg

SKØN EJENDOM I DET ATTRAKTIVE CHRISTIANSMINDE-KVARTER MED 2 MIN. GANG TIL BYENS BADESTRAND

På Bellevuevej i det attraktive Christiansminde-kvarter, finder du denne skønne rødstensejendom, som sælger de senere år, har opdateret med bl.a. nyt køkken (2019), nyt badeværelse (2019) med kvist og kig til vandet, samt nyindretning af 1. sal, så ejendommen i dag fremtræder i helt indflytningsklar stand. Her er dejlig stue og køkken/alrum med udgang til skøn overdækket terrasse og vestvendt haveanlæg, hvor solen kan nydes fra middag og ud på de sene aftentimer. Vi er beliggende tæt på alle dagligdagens fornødenheder med indkøb, skole, daginstitution, skov, boldbaner etc., inden for få minutter på cyklen. Byens badestrand og et hop i bølgen blå, ligger nærmest for enden af vejen. En super beliggenhed, på en rolig vej.

Indretningen er som følger:
Stueplan: Entre med trappe til 1. sal og kælder samt adgang til pænt badeværelse. Fra entreen ligeledes adgang til den hyggelige stue med flotte plankegulve samt til nyt køkken fra 2019 i åben forbindelse til alrum med udgang til overdækket terrasse.
1. sal: Fordelergang med adgang til lækkert nyt badeværelse fra 2019, hvor sælger har sat kvist på og hvor der er et fint kig til sundet, når du står ud af badet. Her er ligeledes soveværelse og 2 gode børneværelser.
Kælder: Kælderen er særdeles anvendelig og fordeler sig med gang, "teenageværelse" (ej bolig), værksted/hobbyrum, viktuelierum, depot og oprindeligt badeværelse med plads til vaskefaciliteter.

En velholdt og indflytningsklar ejendom, der blot venter på køberen, som vil bo i et af Svendborgs mest attraktive kvarterer, tæt på alt, og med nemt haveanlæg, hvor vi solmæssigt er "korrekt placeret", så middags- og aftensolen kan nydes i haven og på de dejlige terrasseområder. Hen på aftenen kan man trække ind under den dejlige overdækkede terrasse og nyde maden fra grillen eller spille spil med familien.

Her er en god stor indkørsel med plads til flere biler, hvoraf den ene kan holde i tørvejr i carporten.

EN DEJLIGT ROLIGT BELIGGENDE EJENDOM I ATTRAKTIVE CHRISTIANMINDE, HVOR ALT LIGGER LIGE RUNDT OM HJØRNET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.