Snævringen 18, Thurø, 5700 Svendborg

UDSIGT UDSIGT OG ATTER UDSIGT TIL SKÅRUPSUND FRA ALLE OPHOLDSRUM, TERRASSER OG HAVEN

Uanset om du er i køkkenet, stuen, værelser, havestuen eller på en af de mange terrasser som omgiver ejendommen, så er der smukkeste udsigt til Skårupsund, med Snævringen bådelaug nedenfor og de mange jollebroer og Skårupøre på den anden side af vandet. Du kan ganske enkelt ikke slippe for at se vand fra denne pragtfuldt beliggende ejendom, medmindre valget falder på, at læse en god bog i det skønne "væksthus" på bagsiden af ejendommen. Du kommer til at bo i pragtfulde omgivelser på en "Ø" med et godt nærmiljø og i en attraktiv gade, med et særdeles godt naboskab, hvor man kommer hinanden ved i bådelauget etc..

Nuværende ejer har beboet ejendommen siden 2007, hvor ejendommen blev gennemrenoveret og kun de fire vægge stod tilbage - Tag og vinduer blev også skiftet, ligesom alt indvendigt blev renoveret eller udskiftet, så ejendommen i dag fremstår opdateret overalt, så du blot behøver, at ændre til dine farver på væggene.

Stueplan på 119 m2 fordeler sig på pragtfuldt spisekøkken, hvor hele vinduespartiet kan åbnes og i sommerhalvåret inddrage terrassen i køkkenrummet. Her er skønneste udsigt over Skårupsund, som kan iagttages ude og inde, hvor både morgensolen står op og aftensolen går ned. Den rummelige stue har også denne pragtfulde udsigt og der er er udgang til den samme store terrasse, hvor solen bager morgen og aften. Terrassen fortsætter, så en stor sydvendt terrasse er klar, så du ugeneret kan dyrke solen her. Endvidere er der dejligt soveværelse med udgang til morgen-terrasse, badeværelse m. bruseniche og entre med nedgang til nederste etage, som har direkte udgang til delvis overdækket terrasse og også med skønneste udsigt til Skårupsund.

Nederste plan rummer en selvstændig boligenhed på 85 m2, hvor 60 m2 er reg. bolig og 25 m2 er kælder: Her er to skønne soveværelser, stue el. vær. med udgang til overdækket terrasse - Alle værelser og stuen har skønneste udsigt over Skårupsund. Her er badeværelse med bruseniche, depotrum og stort køkken, med udg. til ca. 25 m2 stor havestue, som også har en pragtfuld udsigt over sundet. - Denne etage har været udlejet via airbnb.

Grunden er velanlagt med mange terrasse-områder og hvor du mange steder får følelsen af "Randers Regnskov", når du bevæger dig rundt og fascineres af de mange skønne planter, som har indtaget denne skønne plet og gør den til en oase, hvor du vil elske at bo.

Her er garagebygning, diverse udhuse og overdækninger, som skal opleves.

Nedenfor ejendommen er en lille strand, hvor du kan bade og ungerne fiske krabber. Båden kan ligge ved broen i bådelauget, hvor man kan blive medlem af vinterbadeklubben, som har en sauna opstillet. Det er også her heksen sendes til Bloksbjerg til Sankt Hans og hvor der er liv året rundt.
Stisystemet nedenfor ejendommen er også pragtfuld cykeltur ind til Svendborg by, hvor du cykler hele vejen langs med vandet i skønne omgivelser.
Der er også gangsti bag ejendommen, så du 2 min. efter du har passeret havelågen, står hos vores populære bagermester. Indenfor en radius af 500 m. har du skolen, sportsplads med idrætshal og Thurø Boldklub, daginstitution og dagligvareindkøb, så alle fornødenheder ligger lige rundt om hjørnet.

ER DU TIL UDSIGT OG TIL DRØMMEHAVEN, SÅ BOOK EN FREMVISNING HER!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.