Gammel Skårupvej 187, 5700 Svendborg

SJÆLDENT UDBUDT EJENDOM, MED 2,5 HA NATURGRUND OG EN NYBYGGET FAMILIE-VILLA FRA 2016, TÆT PÅ SVENDBORG CENTRUM

I populære østre bydel, tæt på skov og strand, finder du denne unikke ejendom, hvor sælger i 2016 fik opført et hus i 1 plan på en fantastisk grund med hele 2,5 HA jord, som nærmest er beliggende i Svendborg by. Kombinationen af et nyere hus og grundens størrelse samt beliggenhed gør denne ejendom helt speciel og sjældent set. Den helt fantastiske grund strækker sig fra Gammel Skårupvej og næsten ned til Nyborgvej. Den er perfekt for familien, som ønsker at bo i pagt med naturen med ideelle muligheder for dyrehold (heste, får, høns etc.), samt skabe sit eget område med vild natur, eller måske udleve drømmen om at blive selvforsynende med hjemmedyrket frugt, grøntsager og meget mere.

Vi er beliggende i helt kort gå-/cykelafstand til hele 3 omkringliggende skove, hvor hunden, mountainbiken eller løbeskoene kan luftes på skovenes mange stier og ruter. Ligeledes er vi i kort cykelafstand til byens badestrand ved Christiansminde, og du kan stå i gågadenettet i Svendborg centrum efter blot 10 min. på cyklen.
Alle dagligdagens fornødenheder såsom skole, indkøb, børnepasning og idrætsfaciliteter ligger ligeledes i kort cykelafstand fra ejendommen. Du får altså en ejendom med følelsen af at bo i ro og idyl i naturen og samtidig nærmest midt i byen.
Arbejder du uden for kommunen er du på motorvejen på under 10 min.

I 2016 opførte nuværende ejer huset, der er indrettet som følger:
Indgang i bryggers med jordvarmeanlæg og plads til vaskefaciliteter samt adgang til værelse. Herfra videre adgang til badeværelse, dejligt køkken/alrum i åben forbindelse til stue og med adgang til yderligere 2 værelser. Fra køkken-alrummet er der udgang til skøn sydvest-vendt træterrasse samt overdækket terrasse med udsigt over ejendommens fantastiske grund, hvor naturen kan nydes på første parket. Fra alrummet er der adgang til forældreafdeling med soveværelse, walk-inn closet og badeværelse. Her er gulvvarme overalt.
En super familievilla indrettet uden spild-plads og energioptimeret, så du er sikret et lavt varmeforbrug via jordvarmeanlægget.

Ud over den dejlige villa, har sælger også opført lækkert isoleret værksted med carport for enden af den velanlagte indkørsel.
Ejendommen var oprindeligt en planteskole, hvor den gamle bindingsværksbygning ved vejen vidner om en svunden tid. Bygningen er i dag nedrivningsmoden, men er registreret som 112 m2 lade, der giver mulighed for at opføre en ny bygning, hvis det ønskes.

Ejendommens grund er et kapitel helt for sig. Omkring villaen er grunden udlagt med græs og haveareal med egen lille anlagt sø. Bag ejendommen mod det oprindelige hus er haven anlagt med frugttræer, og rundt på den store grund er slået græsstier, så man kan gå rundt og nyde naturen og dyrelivet i fulde drag. Rådyr er jævnligt gæster på grunden, og i fuglekassen midt på grunden har boet både ugler og tårnfalke. Grunden grænser nærmest hele vejen rundt op til vildt naturhegn, og bagerst på ejendommen er grunden "delt" i to ligeledes af levende hegn. En ganske unik ejendom, hvor naturens gang kan nydes på tætteste hold.

EN HELT UNIK EJENDOM, SOM SKAL OPLEVES - BESTIL EN FREMVISNING ALLEREDE I DAG!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.