Belvedere 39, 5700 Svendborg

GEDIGEN MURERMESTER-VILLA MED 238 ETAGEMETER, NYERE TAG OG FANTASTISK UDSIGT OVER BYEN

En virkelig skøn og indflytningsklar ejendom, hvor der fra stue, 1. sal og tagetagen er den skønneste udsigt over byen / havnen / sundet og Tåsinge i horisonten. Du kommer til at bo i en ejendom, som ligger tæt på alle dagligdagens fornødenheder, hvor du indenfor 1 km finder skole, daginst. og dagligvareindkøb mv. Ejendommen har toilet i kælder, stue og på 1. sal og her er plads til den store børnefamilie med både små og store børn. - Alt fremtræder i indflytningsklar stand og med en nyere indrettet tagetage, som ikke er indeholdt i boligarealet.

Stueplan, 75 m2 er fordelt på rummelig stue med pragtfuld udsigt over byen, stort køkken / alrum med udgang til dejlig syd-vestvendt terrasse med nedgang til den skønne have, entre / trapperum med adgang til toilet. - Overalt på denne etage er der flotte plankegulve.

På 1. sal har vi 55 m2 fordelt på tre gode soveværelser, hvor de to har udgang til balkon / altan og skønneste udsigt over byen. Her er baderum med bruseniche og toilet samt en smuk trappe, som fører dig op under taget , hvor ca 33 m2 er indrettet til det skønneste og hyggeligste arbejdsværelse / "soveværelse" med en forrygende - ja, nærmest magisk udsigt over byen, havnen etc. - Et helt fantastisk rum, som er helt i boligstandard, men ikke indeholdt i boligarealet.

Kælderens 75 m2 indeholder "teenageværelse", badeværelse, vaske-/bryggersrum og et dejligt stort aktivitetsrum, hvor fjernvarmeinstallationen er placeret. Endvidere er der depot og viktualierum. - En rigtig god kælder hvor også en brændeovn er strategisk placeret og sender varmen helt op under taget.

Den murede carport har samme smukke sortglacerede tagsten, som hovedhus, der er rummeligt redskabs-/cykelskur og et brændeskur. Herudover en rigtig skøn have med nedgravet trampolin, "vild med vilje" del og legehave med fruttræer etc. - Her er hyggeligt og virkelig en velanlagt have.

Du kommer til at bo i byen og alligevel væk fra byens støj, men tæt på alle dagligdagens fornødenheder. Få min. kørsel til start på motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen og kun få min. cykelafstand fra centrum og gågadenettet.

HER ER NYERE TAG, VINDUER, FJERNVARME OG RIGTIG MEGET PLADS FOR DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE, DER VIL BO TÆT PÅ ALT

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.