Rodalsvej 7, Hågerup, 5600 Faaborg

PRAGTFULD LYSTEJENDOM OMGIVET AF DEN SMUKKESTE SYDFYNSKE NATUR, MEN MED KORT KØRSEL TIL FÅBORG OG SVENDBORG. - IDEEL FOR FLERE GENERATIONER, 2. FAM. ELLER HVIS DU BARE ØNSKER PLADS

På en blind vej, er denne smukt og nyligt moderniserede ejendom beliggende, med den skønneste udsigt over naturen med vandhuller og moseområder etc.. Vejens navn Rodalsvej, må direkte være sammensat ud fra den ro der opleves på stedet, samt den unikke beliggenhed i det smukke kuperede terræn. Ejendommen er de sidste to år nærmest totalrenoveret, hvor taget på en længe har været nedtaget, der er isoleret og undertag oplagt inden det "gamle" og stærkere tegltag er lagt op igen. Herudover er der facaderenoveret, nye vinduer og døre er isat, luft / luft og luft /vand varmepumper installeret og hele ejendommen er gennemgået. Her er to selvstændige lejligheder, som gør den ideel for flere generationer / familier / udlejning etc - Her er utroligt mange anvendelsesmuligheder, hvor kun du sætter begrænsningerne.

Du får en beliggenhed midt i den smukkeste sydfynske natur, men har trods dette fibernet, off. vand & kloak. Her er trafiksikker cykel-/ridesti til Ringe og Korinth, hvor dagligvareindkøb, daginst., kulturhus og biograf er indenfor 1 km. afstand.

Ejendommen er opdelt i to seperate boligenheder, hvor den største bl.a. indeholder 6 store soveværelser, køkken / alrum og en rummelig stue med udgang til nylagt fliseterrasse med kik over søerne og mange naturoplevelser i vente. Her er badeværelse oppe og nede, bryggers rum og entre. - En boligdel, som er nærmest ubeskrivelig og som skal ses for den rette bedømmelse.

I den anden del er der køkken / alrum, stue, soveværelse og et dejligt badeværelse samt entre. Fra entreen er en ny og smuk trappe ført til tagetagen, som er uudnyttet og hvor yderligere 57 m2 kan indrettes og hvorfra den skønneste udsigt over naturen / søerne er mulig at opnå - En gennemført boligenhed, som fremtræder indflytningsklar og hvor der er mulighed for yderligere bolig.

Herudover er der en hel længe med garager / værksteder og depot / gl. stald, men altsammen i rigtig gode udbygninger og med masser af anvendelsesmuligheder.

Her er en dejlig stor gårdsplads, en have med frugttræer og ca. 5.000 m2 udlagt med græs til mindre dyrehold eller til den store køkkenhave, hvor man kunne blive selvforsynende udi det grønne.

Du kommer til at bo utroligt smukt og i en ejendom, som er i perfekt stand og energioptimeret i form at to helt nye varmepumper, brændeovne og et træpillefyr, som stadig kan anvendes samt efterisoleret og med nærmest alle vinduer og døre udskiftet. El og varmeinstallationen er også udskiftet, gulve, lofter og vægge, Ja - nærmest en nyopført ejendom, hvor charmen og hyggen i den gamle ejendom er bevaret, som gør stedet til et vildt dejligt sted og et sted hvor man føler man lever...

DU KOMMER TIL AT BO I PAGT MED NATUREN, MED MASSER AF NATUROPLEVELSER, PÅ ENGAREALET OG SØERNE LIGE NEDENFOR EJENDOMMEN. - HER ER OGSÅ KORT GÅAFSTAND TIL VIKINGEBORGEN RAVNSBORG ETC. ETC.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.