Myrehøjvej 22, 5700 Svendborg

"CHRISTIANSMINDE" OG IKKE BARE KVARTERET, MEN MED CHRISTIANSMINDESKOVEN SOM NABO OG ET SMUKT KIG TIL STRANDEN MED SVENDBORG BY I HORISONTEN

"CHRISTIANSMINDE" OG IKKE BARE KVARTERET, MEN MED CHRISTIANSMINDESKOVEN SOM NABO OG ET SMUKT KIG TIL STRANDEN MED SVENDBORG BY I HORISONTEN - SÆLGERS VARMEREGNSKAB I 2022, AR PÅ UNDER KR. 6.000!!

Hvor Christiansminde-stien starter, er denne skønne ejendom beliggende midt i sydfyns aller smukkeste natur. 1 min. gåafstand fra et hop i bølgen blå / der hvor kajakken kan sættes i vandet, løb el. gåtur i skoven / marinaen hvor båden kan ligge fortøjret og max 10 min. cykelafstand fra Centrum af byen. Ejendommen er opdateret energimæssigt med solcelleanlæg, luft til vand varmepumpe og flere vinduer er skiftet til træ / alu lavenergivinduer, ligesom ejendommen iøvrigt er blevet løbende renoveret m. nye gavle, tagrender, badeværelse og terrasse etc. I høj grad en indflytningsklar ejendom - Sælger elsker beliggenheden og stedet, hvor de har boet i 18 år, hvorfor de har valgt at bygge nyt, på den anden side af hækken!!

Planløsningen på denne skønne ejendom siger - Pragtfuldt køkken / alrum med brændeovn, udgang til gårdhavemiljø med drivhus og terrasser med skønneste udsigt til skov / strand og over vandet ind mod havnen med byen i horisonten. Her er to trin ned til opholdsstuen med pejs m. indsats og også denne skønne udsigt, spisestue / alrum på ca. 25 m2 m. fuld vindues / dørparti til den store skønne udsigtssterrasse, hvor udelivet leves i sommerhalvåret. Herudover entre m. adg. til toilet, dejligt stort bryggers / baggangsrum, hvor indedel for varmepumpen er placeret og så en længe med værelser, hvor der er selvstændig indgang, som også er ideel, hvis man ville bruge dele af ejendommen til liberalt erhverv. I denne del er der soveværelse, dejligt rummeligt badeværelse med bruseniche og sauna, børneværelse og et meget stort værelse, som tidligere var to og nemt reetableres til to store værelser igen. - Overalt i boligen er der trægulve og et dejligt lysindfald, som gør boligen til et rart sted at leve.

Her er en dejlig 60 m2 stor kælder, hvor halvdelen er med gulvvarme og med ovenlysvinduer i dette ca. 4-5 m høje rum. Denne del med det skønne lysindfald, har tidligere været anvendt af kunstner til atelier, men er også et pragtfuldt teenageværelse, hvor hems kunne etableres eller hvor hobbyen kræver højde. Den anden del er et dejligt stort værksted / opbevaringsrum, hvor der også er indrettet vinkælder etc.

Herudover en dobbelt carport, hvor man kan gå tørskoet indenfor, en frugtlund, gårdhavemiljø med orangeri og hyggekroge samt en sydvendt have med direkte adgang fra den store terrasse.

Fra ejendommen er der kort cykelafstand til skole, daginstitution og sportsfaciliteter om du vælger dem i Østre bydel eller mulighederne på Thurø. Det samme gælder dagligvareindkøb eller søndagsmorgenkrydderen fra byens bedste bager på Thurø, som ligger i få min. cykelafstand. Cykelturen ind til Centrum tager 10. min og foregår hele vejen langs med vandet i skøøøønneste omgivelser. Skovene bag ejendommen er et herligt sted at lufte vovsen, klare løbeturen eller når mountain-biken skal luftes på en af de mange blå, røde eller sorte ruter i skoven. - Et meget attraktivt område at bosætte sig.

EN PRAGTFULD EJENDOM FOR SÅVEL BØRNEFAMILIEN, SOM DET MODNE PAR SOM KRÆVER PLADS OG VIL BO I PAGT MED NATUREN -

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.