Sundbrovej 74, Tåsinge, 5700 Svendborg

NEDLAGT LANDBRUGSEJENDOM I PERFEKT STAND OG MED MULIGHED FOR DYREHOLD, GÅRDBUTIK ETC. ETC.

Først på Tåsinge, med kun 5 min. kørsel til skole, idrætsfac. og dagligvareindkøb mv., er denne skønne og helt igennem indflytningsklare ejendom beliggende på 12.791 m2 stor grund, hvor du har mulighed for at have hesten hjemme, mindre dyrehold eller dyrke jordbærrene og kartoflerne selv, til en vejbod eller gårdbutik, som erfaringsmæssigt kunne betale mere end huslejen på stedet!! - Boligen fremtræder i perfekt indflytningsklar stand, og der er mulighed for udvidelse af et boligareal, som allerede tæller 5 soveværelser.

Stueplan er indrettet med et skønt køkken / alrum m. udgang til have / terrasse. Herfra er der adgang til den rummelige vinkelopholdsstue m. brændeovn og plankegulve, entre / hall m. loft til kip og adg. til badeværelse m. bruseniche, et soveværelse og smuk trappe til 1. sal. Herudover er der dejligt stor bryggers / baggang m. klinkegulve og adgang til 2 store soveværelser m. gulvvarme samt et nyere dejligt badeværelse med bruseniche. Fra bryggers er der udgang til haven og direkte udgang til uudnyttet rum, som fører dig til garagebygningen. - I stueplan er der gulvvarme i alle klinkegulve og de to store soveværelser!!

En smuk trappe fører dig på 1. sal og en møblerbar repos, som har adgang til to meget store sove-/ teenageværelser med loft til kip. - 1. sal er forholdsvis nyindrettet bl.a med flotte brede plankegulve etc.

I sidebygningen er der to garager og nogle rigtig gode værksteds -/ depotrum m. mulighed for at lave hestebokse, have plads til mindre dyrehold eller gårdbutikken, som ville være ideel pga beliggenheden. Endvidere er der den store ladebygning i træ, som løser ethvert problem, når det gælder opbevaring af båden, campingvognen, traktoren etc.

Her er dejligt lukket haveanlæg, frugthave, jord udlagt til dyrkning af grøntsager, jordbær og kartofler der skal sælges i gårdbutikken eller til dyreholdet. Fra grunden er der markevej, som giver den smukkeste løbe eller gåtur med vovsen, som går gennem skov og sydfyns smukkeste natur med vandet i horisonten.

Du kommer til at bo ca. 10 min. cykelafstand fra skolen og daginstitution, idrætsfac. i topklasse m. tennis & paddletennisbaner, boldbaner og idrætshal mv. Der er 5-8 min. kørsel til Svendborg og starten af motorvejen, hvis der jobbes udenfor kommunen.

EN SKØN EJENDOM I PERFEKT INDFLYTNINGSKLAR STAND, BLA. MED 5. STORE SOVEVÆRELSER OG MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.